Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sfeervol restaurant”

Hotel - Restaurant Schwallenhof
Geclassificeerd als nr. 4 van 33 Restaurants in Bad Driburg
Gegevens restaurant
5 weken geleden beoordeeld

De eerste keer dat wij kwamen hadden we niet gereserveerd maar door de hartelijke ontvangst door de ober voelden we ons meteen welkom in dit sfeervolle restaurant. Natuurlijk was er een tafel voor ons. De drankjes en een mandje vers brood met smeersels stonden ook al snel op tafel. Op de kaart stonden mooie streek- en seizoengebonden gerechten. O.a. heerlijke verse forel, die zeer fraai werd opgediend. Ook de tweede keer dat wij kwamen hebben we zeer goed gegeten. Jammer dat we niet in de buurt wonen anders zouden we vaak terugkomen!

Datum van bezoek: september 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Maria2400
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (32)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 32 beoordelingen

3 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie
Google-vertaling

Datum van bezoek: juli 2019
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Markus B, Manager van Hotel - Restaurant Schwallenhof, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 augustus 2019
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie
Google-vertaling

Datum van bezoek: juni 2019
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Markus B, Inhaber van Hotel - Restaurant Schwallenhof, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 juni 2019
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 juni 2019 beoordeeld
Google-vertaling

Datum van bezoek: december 2018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Markus B, Inhaber van Hotel - Restaurant Schwallenhof, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 juni 2019
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 februari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie
Google-vertaling

Datum van bezoek: februari 2019
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Hotel - Restaurant Schwallenhof bekeken, bekeken ook

Bad Driburg, Noord-Rijnland-Westfalen
Bad Driburg, Noord-Rijnland-Westfalen
 
Bad Driburg, Noord-Rijnland-Westfalen
Bad Driburg, Noord-Rijnland-Westfalen
 
Bad Driburg, Noord-Rijnland-Westfalen
Bad Driburg, Noord-Rijnland-Westfalen
 

In Hotel - Restaurant Schwallenhof geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding