Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 74
Aanbieding bekijken
Expedia.com
US$ 74
Aanbieding bekijken
Trip.com
US$ 73
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 15-10-22
Hotels.comUS$ 74
TravelocityUS$ 74
Lol.travelUS$ 97
alle 14 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (250)
Beoordelingen filteren
250 resultaten
Waardering van reizigers
44
79
80
34
13
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
44
79
80
34
13
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 250 beoordelingen
Beoordeeld op 6 september 2019

Zeer nette en ruime kamers met een zithoek en bureau. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel, zowel bij aankomst als vertrek. Ontbijt is voorzien van diverse vleeswaren en kaas soorten, verst brood en koffie na keus. Super hotel.

Datum van verblijf: september 2019
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
1  Bedank huilbezem
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Ina S, Manager van Best Western Hotel Cologne Airport Troisdorf, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 september 2019
Google-vertaling

Dear huilbezem,

thank you for your stay with us and thank you for your positive feedback. We are pleased to read, that you enjoyed your stay with us and we are looking forward to welcoming you back.

BEST regards

Ina Seuster
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 mei 2019

Slechtere kamer dan vorige keer niettegenstaande we een Platinium kaart hebben en we daar een betere kategorie kunnen voor krijgen.Geen welkomsdrank,geen geschenk allemaal inbegrepen normaal.Mensen zijn wel vriendelijk maar moeten beter weten wat ze moeten doen.Liggen vlak aan het kruispunt.

Kamertip: Aan de achterzijde vragen
Datum van verblijf: mei 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Lieve B
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Ina S, Manager van Best Western Hotel Cologne Airport Troisdorf, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 mei 2019
Google-vertaling

Dear Lieve B,

We would like to thank you for your visit and your detailed feedback. We do apologize for the fact that your stay was not to your full satisfaction.
Nevertheless we would be pleased to welcoming you again in the near future.

Kind regards

Ina Seuster
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 maart 2019 via mobiele applicatie

Lijkt recent gerenoveerd. Moderne kamers met voldoende ruimte. Ruim ontbijtbuffet. Verder weinig sfeer, zakelijk en niet voor romantisch overnachten geschikt.
Apart betalen voor parkeren is weinig klantgericht. Prijs kwaliteit verhouding oké

Datum van verblijf: maart 2019
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank dickf106
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Ina S, Manager van Best Western Hotel Cologne Airport Troisdorf, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 maart 2019
Google-vertaling

Dear dickf106,

thank you for your recent stay with us and thank you for your valuable feedback.
We are looking forward to welcoming you back.

Kind regards

Ina Seuster
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 december 2018

Mooie schone kamers, vriendelijk personeel en een goed ontbijt. Wij boekte dit hotel ivm een bezoek naar de kerstmarkt in Keulen. Met een taxi kost dit ongeveer 50 euro vanaf dit hotel naar Keulen. De kamers zijn modern ingericht alles is schoon en het ontbijt compleet. De ontbijtzaal is wat aan de krappe kant

Datum van verblijf: december 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
2  Bedank Dick V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Ina S, Manager van Best Western Hotel Cologne Airport Troisdorf, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 januari 2019
Google-vertaling

Dear Dick V,

thank you for your stay with us and thank you for this wonderful feedback. We are pleased to read, that we were able to met your expectations and you enjoyed your stay with us in every point.
We are looking forward to welcoming you back soon.


Kind regards

Ina Seuster
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 november 2018

De kamer was modern ingericht en zeker niet klein te noemen.
Het ontbijt was uitgebreid met allerlei verse producten.
In de badkamer was een grote douche aanwezig, waardoor er meer dan voldoende ruimte was.
Troisdorf is een leuk stadje met een aantal goede restaurants.

De deur van de badkamer sloot niet goed en doordat het slot vast zat, kon deze niet op slot. Dit gemeld bij de receptie en men beloofde dat de volgende dag te repareren. Helaas gebeurde dat niet. Boven het bed was een led-armatuur dat uit het lampje hing. Ook dat is niet gerepareerd.
's Avonds was er in het hotel absoluut niets te beleven.

Datum van verblijf: november 2018
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Herman60
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Ina S, Manager van Best Western Hotel Cologne Airport Troisdorf, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 december 2018
Google-vertaling

Dear Herman60,

thank you for your stay with us and thank you for your time to write this review. We are very sorry to read, that we did not meet your expectations and there were reasons to complain. We will verify the named points and communicate this with the relevant departments to improve our service and achievements. We hope to get another chance to persuade you with our hotel and would be glad to welcome you back.

Kind regards

Ina Seuster
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken