Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 07:00 - 17:00
Hoogtepunten uit beoordelingen
mooi begin bezoek

Op 1 juni 2019 waren we niet de enige. Toch was de trein niet helemaal vol. Met een tussenstop van ... meer lezen

Beoordeeld op 17 juni 2019
Marcel P
,
Assen, Nederland
Horen en zien vergaat je wanneer de trein zijn topsnelheid van 60 km/u bereikt!

Op de heenreis bleek de trein vervangen door een bus met te weinig zitplaatsen. Op de terugreis ... meer lezen

Beoordeeld op 18 november 2018
Nick S
Lees alle 221 beoordelingen
  
Beoordelingen (221)
Beoordelingen filteren
221 resultaten
Waardering van reizigers
129
74
12
3
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
129
74
12
3
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 221 beoordelingen
Beoordeeld op 1 augustus 2019

Van de haven naar de stad is toch een flinke 5 kilometer. Dit treintje is een handig vervoermiddag naar het centrum. Het comfort is niet super, maar het is maar voor even.

Datum van activiteit: juli 2019
Bedank Lisette M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 juni 2019

Op 1 juni 2019 waren we niet de enige. Toch was de trein niet helemaal vol. Met een tussenstop van 2 minuten arriveer je in het centrum van de plaats.

Datum van activiteit: juni 2019
Bedank Marcel P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 november 2018

Op de heenreis bleek de trein vervangen door een bus met te weinig zitplaatsen.
Op de terugreis hadden wij meer geluk: de trein stond klaar!
Het is een mooi ritje, naar de haven. Wanneer het spul op volle snelheid is, maakt het flink wat herrie. Dat kan je ouderwets en romantisch vinden.

Datum van activiteit: november 2018
Bedank Nick S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 augustus 2018

De echte treinfanaat gaat natuurlijk met de trein op Borkum.
ideaal als je moe van sportieve activiteiten naar de veerhaven wil. Voor fietsen is een speciale wagon aangekoppeld. Bovendien is de terugreis, mits je een vervoersbewijs met het veer kan tonen, gratis. De reis naar de veerhaven duurt ca 20 minuten.
De aansluiting op het veer is ook perfect. Een kwartier nadat de trein bij de veerhaven is aangekomen - en dat is pal naast het veer - vertrekken de veren naar Emden en naar Eemshaven.
Tegenwoordig is er trouwens een spoorlijn tussen Eemshaven en Roodeschool aangelegd. Je bent dus zo weer in Groningen stad.

Datum van activiteit: september 2017
Bedank Harm S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 augustus 2018

De toeristen worden op efficiente wijze door de Borkumer Kleinbahn van de haven naar de stad gebracht. In de lange treinen is er voldoende ruimte voor passagiers en bagage. De reis vindt plaats in replica historische rijtuigen

Datum van activiteit: augustus 2018
Bedank Worb-Traveler
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken