Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Expedia.com
Hotels.com
ZenHotels.com
US$ 127
Aanbieding bekijken
Travelocity
Booking.com
eDreams
alle 16 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (630)
Beoordelingen filteren
630 resultaten
Waardering van reizigers
336
215
52
11
16
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
336
215
52
11
16
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 630 beoordelingen
Beoordeeld op 24 juli 2021

Op doorreis naar Oostenrijk hier overnacht. Nieuw, modern hotel. Mooie kamers, bijzonder ingericht. Opvallend is dat de badkamer niet in een aparte ruimte is. Matras vond ik wat hard.
Ontbijt niet al te uitgebreid, doch verder prima.
Parkeren onder hotel 10 euro. Tegenover hotel is supermarkt met parkeerterrein, ik zag diverse hotelgasten ook daar parkeren.

Ligging van het hotel is top, je zit zo op de snelweg en met 5 minuten lopen zit je in het centrum van Ettlingen. Zoals meerdere mensen hier al hebben geschreven: het is echt een leuk, mooi en vooral gezellig dorp met heel veel terrassen en restaurants!

Al met al een aanrader.

Datum van verblijf: juli 2021
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank dannytrommelen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Frederic Chopin, General Manager van Ibis Styles Karlsruhe Ettlingen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 juli 2021
Google-vertaling

Thank you very much for taking the time to post you review on Tripadvisor and especially for the 4 star rating. We love the fact you find the location good and ultimately our hotel ideal for your transit. The team and I look forward to welcoming you back soon again. Kindest regards, F. Chopin

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 oktober 2020

We waren op doorreis van Italie naar Nederland en hebben hier overnacht. Prima hotel aan de rand van het historische centrum. Praktisch ingerichte en schone kamers, vriendelijk personeel en een prima ontbijt.

Datum van verblijf: september 2020
3  Bedank beekmanskoen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Frédéric Chopin, Other van Ibis Styles Karlsruhe Ettlingen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 oktober 2020
Google-vertaling

Thank you so much for your fantastic feedback :) It means so much to all of the team when their efforts are recognized and your review will go a long way in continuing to motivate them to deliver an enjoyable experience to all our guests. We look forward to welcoming you back soon again.
Best wishes from Ettlingen / Beste wensen van Ettlingen F. Chopin

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 augustus 2020

Mooie ruime hotelkamer met airco. Super aardig personeel. Ontbijt goed te doen, ruime keus. Parkeren10 euro per dag. Je krijgt waar voor je geld. Dichtbij het centrum. Aan de rand van het Zwarte Woud.

Datum van verblijf: augustus 2020
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank ShanH1974
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Frédéric Chopin, Other van Ibis Styles Karlsruhe Ettlingen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 augustus 2020
Google-vertaling

The team and I are delighted that you enjoyed every aspect of your stay. We are proud of the fact that we were able to deliver a top experience. Thank you so much for sharing your experiences here, we look forward to welcoming you back soon again in Ettlingen :) All the best F. Chopin

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 januari 2020

Dit hotel is een leuk hotel op een centrale locatie. Het op loopafstand liggende Ettlingen is een leuk en gemoedelijk plaatsje en is tevens niet te massaal/druk. (Dat laatste geldt overigens ook voor het hotel) Verder heeft het hotel goede en schone kamers die van alle noodzakelijke gemakken zijn voorzien.

Datum van verblijf: december 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank Skier1968
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Frédéric C, General Manager van Ibis Styles Karlsruhe Ettlingen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 januari 2020
Google-vertaling

Thank you so much for such a wonderful review and for sending your feedback to us :) I am really pleased to hear you had a great time with us! I do hope to see you again soon and thank you for thinking of us for your next visit! Best wishes F. Chopin

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 december 2019

Aangenaam verblijf. Ruime kamer. Erg netjes.Uitgebreid ontbijt. Zeer klantvriendelijk personeel. Het hotel is gelegen op wandelafstand van het centrum van Ettlingen. Ook het gebruik van de ondergrondse garage is een pluspunt.

Datum van verblijf: december 2019
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
2  Bedank andrevanb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Frédéric C, General Manager van Ibis Styles Karlsruhe Ettlingen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 december 2019
Google-vertaling

Thank you so much :) We are really honoured that you enjoyed every aspect of your stay and appreciated the efforts of the team. From the team and I, we wish you a very merry festive break and may 2020 be an awesome year ahead. See you soon, best wishes F. Chopin

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken