Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Hotel Njord(Hahnenklee-Bockswiese)
Gratis annuleren tot 02/08
US$ 128
US$ 119
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Novum Hotel Brusttuch Goslar(Goslar)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 78
Hotels.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Gratis annuleren tot 05/08
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 125
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis ontbijt
Gratis annuleren tot 30/07
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 111
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Lieblingsplatz, mein Berghotel(Hahnenklee-Bockswiese)
US$ 145
US$ 136
Hotels.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Restaurant
Walpurgishof(Goslar)
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 158
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Gratis annuleren tot 28/07
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 116
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Gratis annuleren tot 01/08
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 121
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis ontbijt
Hotel Harzlodge(Goslar)(Heel veel waar voor je geld!)
Gratis annuleren tot 03/08
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 69
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (154)
Beoordelingen filteren
154 resultaten
Waardering van reizigers
59
74
18
1
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
59
74
18
1
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 154 beoordelingen
8 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Het hotel ligt naast het station, aan de rand van de stad. De standaardkamer is ruim, bedden zijn goed. Wel jammer dat er een heel dik dekbed op ligt, terwijl het buiten 30 graden is. Een alternatief is niet voorhanden. Slecht geslapen dus...
De badkamer is eenvoudig, basic en valt tegen. Bijvoorbeeld, er is geen stopcontact en je moet douchen in het bad.
Het personeel is erg vriendelijk.
De ontbijtzaal is erg ruim en het ontbijt is erg uitgebreid. Wat opvalt is het zelf te persen sinaasappelsap en de ter plekke gemaakte roereieren. Ook is er ruim koffie aanwezig, verschillende soorten yoghurt, kazen, zalm, etc.
Betaalde prijs: 94,50 voor 2 persoons kamer.

Verbleef: juli 2017, reisde voor zaken
Bedank Hans K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 september 2016 beoordeeld

Inrichting typisch duits, dus een beetje gedateerd, het overwegend 50+ publiek vindt dit waarschijnlijk prima. Alles is aanwezig en functioneert.
Wat wij altijd belangrijk vinden, een hotelkamer moet schoon zijn en dat is hier goed voor elkaar. Personeel is super vriendelijk en behulpzaam.
De recensies over het ontbijt kloppen helemaal, wat een overdaad, grote keuze aan alles wat je maar bij een ontbijt kunt bedenken. Wij zijn uitslapers vaak zie je dan dat de schalen dan vaak leeg zijn in de ontbijtzaal, hier niet alles wordt op tijd bijgevuld, ontbijten is hier een fantastische start van je dag in Goslar. 1 minpuntje = gedoe met de kaartjes (Hotspots) te vaak is je kaartje weer verlopen en moet je naar de receptie, waar het altijd vriendelijk en snel wordt opgelost.

Verbleef: september 2016, reisde met een partner
Bedank Ton V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 juli 2014 beoordeeld

Het hotel ligt aan de rand van de Altstadt. De kostprijs is bijzonder goed en de communicatie met alle personeelsleden was bijzonder prettig. Het ontbijt is zeer uitgebreid en van alles voorzien. In en om Goslar is van alles te doen en te zien. Het Rammelsberg mijngebied is een bijzonder bezoek!

  • Verbleef: juli 2014, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Jan510404
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 juni 2014 beoordeeld

Goed hotel voor o.a. de motor liefhebber,

Mooie ligging, mooie wegen en routes in de omstreken, waaronder ook het voormalige Oost-Duitsland.
Na een (niet te hopen) regenbui de mogelijkheid om je kleren te drogen en de verwarmingsruimte van het zwembad waar je kleding goed droogt.
Er wordt Nederlands gesproken, het eten is er goed. Wat zeer makkelijk is ze verkopen muntjes voor de drank, heb je nog over na je verblijf nemen ze het gewoon terug in.

Kortom zeker de moeite waard om naar toe te gaan en ook terug te komen.

  • Verbleef: april 2014, reisde met vrienden
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Leon-Oerlemans
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 augustus 2013 beoordeeld

Ruime lichte kamer. Badkamer sober maar voldoende ruim en netjes. Gemakkelijk bed.
Ontbijt namen we bij de buren voor de helft van de prijs. Gemakkelijk parkeren, en op een paar minuten lopen midden in het zeer gezellige stadje.

  • Verbleef: augustus 2013, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank sof_tog
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken