Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (373)
Beoordelingen filteren
373 resultaten
Waardering van reizigers
78
181
83
22
9
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
78
181
83
22
9
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
12 - 17 van 373 beoordelingen
26 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Dorint hotel in Neuss is een goed hotel in Neuss spijtig met de wegenis werken rond het hotel is het moeilijk bereikbaar een goede wegwijzer zou aan te raden zijn De kamer is heel goed het ontbijt is gewoon fantastisch dus allen daarheen Freddy

Verbleef: november 2017, reisde met een partner
Bedank Freddy D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 oktober 2017 beoordeeld

vanaf de snelweg in een bijna rechte lijn aan te rijden, in de garage ruim voldoende goede parkeergelegenheid. De prijs is 15 euro per overnachting maar de veiligheid en het gemak is beter dan de openbare parkeerplaats naast het hotel ( scheelt een paar euro per nacht). De medewerkers zijn zeer vriendelijk en zeer behulpzaam en oh zo netjes! de kamer is goed, het zitcomfort van de tee stoelen is niet zo goed. Het ontbijt is meer dan prima. Dat alles op ongeveer 10 minuten van het grote centrum!

Kamertip: niet bij het laadperron en de naastliggende hal
Verbleef: oktober 2017, reisde met een partner
Bedank Theo V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

We verbleven 1 nacht in het hotel met een Bongobon. De kamers zijn mooi en modern ingericht met een ruime en propere badkamer. Het personeel is vriendelijk. 's Avonds aten we in het restaurant, basic maar lekker en heel verzorgd. Ontbijt is heel uitgebreid maar vrij duur.

Verbleef: oktober 2017, reisde met vrienden
Bedank DeRidderL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 augustus 2017 beoordeeld

Dit hotel geboekt als tussenstop. Zeer vriendelijk onthaal. Zeer nette basic kamer en badkamer. We waren wat laat aangekomen wegens ons bezoek aan Fantasialand dus hebben we van de bar en restaurant niet kunnen genieten. Alles was prima in orde. Parkeren doe je best iets verder op een openbare afgesloten parking (6€/24u) want onder het hotel is het iets te duur. Ontbijt was goed en niks op aan te merken. Goed hotel die het waarschijnlijk van de zakenmensen moet hebben. Bij ons was alles oké.

  • Verbleef: augustus 2017, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Jamy G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dorint_Neuss, Leiter Front Office van Dorint Kongresshotel Düsseldorf/Neuss, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Jamy,
thank you very much for your positive comments.
We are glad that you enjoyed your stay with us and
are looking forward to welcoming you again.

Kind regards
Your Dorint Kongresshotel Düsseldorf/Neuss

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 augustus 2017 beoordeeld

We hebben als gezin in het hotel één overnachting geboekt.
Het personeel is vriendelijk en spreekt perfect Engels.
De kamers zijn ordelijk, ruim en hebben een nette badkamer.
Het ontbijt is zeer uitgebreid en piekfijn in orde.
Je kan je wagen in een afgesloten ondergrondse parking parkeren voor 15 euro per nacht.

  • Verbleef: augustus 2017, reisde met familie
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank AchimR101
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken