Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Klein paradijs”
andere reiziger heeft deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
LA PISCINA TRA LE ROSE
ESTERNI
FIORITURA DI GERANI
PREPARAZIONE DEL NOSTRO ORTO
CORTILE ANTERIORE
CORPO PRINCIPALE DELLA VECCHIA FORNACE
LA LUMINOSA E AMPIA CAMERA BIANCA
LA CAMERA VERDE CON ACCESSO DIRETTO ALLA PISCINA
IL NIDO DELLA DEPANDANCE
LA CAMERA A DUE LETTI SINGOLI
SALA DA PRANZO E SALONE AL PIANO TERRA IN COMUNICAZIONE CON IL CORTILE
SALOTTINO  CON CAMINO ( DIVANO-LETTO)
LA ROMANTICA CAMERA ARANCIO
CUCINA CORPO PRINCIPALE
BAGNO CAMERA ARANCIO
BAGNO CAMERA BIANCA
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Boerderij -
5 slaapkamers, 6 badkamers, met plaats voor 12 gasten
Santa Vittoria in Matenano, Province of Fermo, Marche

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 8 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Italiaans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Italiaans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Wim v
Niveau 4 bijdrager
32 beoordelingen
5 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 nuttige stemmen
“Klein paradijs”
Beoordeeld op 10 augustus 2016 voor een verblijf in maart 2016

Een geweldige accomodatie, echt een paradijs! Een beetje verscholen in de heuvels, via verharde weg gemakkelijk te bereiken. Een oase van rust en ruimte, waar je kunt genieten en ontspannen in en om het zwembad. Sfeervol ingericht en heel schoon. Leuke authentieke dorpjes in de buurt, waar je heerlijke lokale produkten kunt kopen. Een dagje naar het strand is maar ruim half uurtje rijden. Eigenaren zeer vriendelijk en spreken Engels. Zeker een aanrader!

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
13 aug 2016
Wim Thanks for your appreciation. We are glad that you're found in harmony in our property and in the province of Fermo.
Yours sincerely
Maurizio
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Leila233
Liverpool, Verenigd Koninkrijk
2 beoordelingen
Beoordeeld op 14 april 2014 voor een verblijf in april 2014
Google Vertalen naar het Nederlands

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: The genuine welcome we received from the owner.
Minpunten: We were only staying a week ....
Reisgroep: Vrienden
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
Gezinnen met kleine kinderen Grote groepen
Mensen met huisdieren
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Elio G
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
Beoordeeld op 26 januari 2017 voor een verblijf in december 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
29 jan 2017
Grazie Elio, sarà un piacere ospitarvi di nuovo alla Vecchia Fornace PARADISO.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Chiarina9
Niveau 2 bijdrager
4 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 nuttige stemmen
Beoordeeld op 18 april 2014 voor een verblijf in maart 2014
Google Vertalen naar het Nederlands

Prijs/kwaliteit Kamers
Locatie Hygiëne
Service
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
1 nov 2016
Grazie a voi,
sarete sempre i benvenuti alla Vecchia fornace paradiso.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meschinif ...
Hongkong
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
Beoordeeld op 14 april 2014 voor een verblijf in september 2013
Google Vertalen naar het Nederlands

Prijs/kwaliteit Kamers
Locatie Hygiëne
Service
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
1 nov 2016
E' stato un piacere averti come nostro ospite.
Grazie e a presto
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
cdichio
London
Niveau 3 bijdrager
12 beoordelingen
4 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 8 nuttige stemmen
Beoordeeld op 14 april 2014 voor een verblijf in maart 2014
Google Vertalen naar het Nederlands

Reisgroep: Compagno/a
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Andrea S
Hongkong, China
Niveau 3 bijdrager
13 beoordelingen
12 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 9 nuttige stemmen
Beoordeeld op 13 april 2014 voor een verblijf in september 2013
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Reisgroep: Vrienden
Je leeftijdgroep 25-34
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen