Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (348)
Beoordelingen filteren
348 resultaten
Waardering van reizigers
113
168
40
12
15
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
113
168
40
12
15
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 348 beoordelingen
Beoordeeld op 17 januari 2016

Het hotel is in 2015 volledig gerenoveerd, het ruikt nog naar de verf.... Hotel ziet er overal als nieuw uit en is sfeervol ingericht. Kamer met kleine douche/bad en aparte toilet zijn prima. Ontbijt prima maar iedere dag het zelfde maar lunch en diner geen enkele keer van de week het zelfde. Het buffet werd telkens bijgevuld en smaakte uitstekend. Hotel is wel 100% frans georiënteerd zo ook de animatie in de avond maar met Engels kom je bij het vriendelijke personeel een heel eind. Ski huur uit de deur en 5 meter verder weer een deur in met 20% korting via het hotel. Prijs kwaliteit via Bizztravel in januari 2016 110% !!! enigste minpuntje is dat je één maal per week schone handdoeken krijgt, dat is voor een sporthotel een aanfluiting.

Kamertip: neem geen kamer met tussendeur dan kun je echt ALLES letterlijk van de buren volgen....
  • Verbleef: januari 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
1  Bedank F O
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 april 2015

Een grote pluim voor het team van mmv van Les Brevières. Wat een vriendelijke bediening! De mensen van de keuken, de zaal, de bar, de receptie, de spa, de housekeeping en aan top de monitoren; waren allemaal stuk voor stuk enthousiast en voornaam. We waren onder de indruk van de fantastische organisatie door zulke jonge mensen. Echt 10/10! Het is geen luxe hotel en de inrichting is eerder verouderd, maar we hebben met ons gezin en vrienden immens genoten. Ook het eten was gevarieerd en erg lekker. De ligging kon niet beter met de skilift vlakbij. De kamers zijn netjes en praktisch voor families met die tussendeur. Een dikke merci voor deze fijne vakantie!

  • Verbleef: april 2015, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Bieke D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 januari 2015

Is een hotel met over de 100 kamers.
Is een all-in hotel.
Wij waren met vier volwassen personen om te skiën.
Konden onze skies en alles, in een daarvoor aparte ruimte kwijt.
50 meter van de ski liften vandaan.
Slaapkamers zijn prima met alles wat je nodig hebt, worden iedere dag schoon gemaakt.
Personeel spreekt Engels en zijn bijzonder vriendelijk en behulpzaam.
Eten is er volop en is top.
Hotel was vol en wij waren de enige Nederlanders.
De activiteiten die het hotel georganiseerd worden, zijn in het Frans.

  • Verbleef: januari 2015, reisde met familie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank F V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 februari 2013

Prijs kwaliteit is moeilijk te toppen in deze formule. Je moet wel te vreden zijn met een sporthotel en geen luxe verwachten. Het eten, zowel de kwaliteit als de verscheidenheid, is top. De kamers zijn zeer basic en zoals in zo vele hotels in Frankrijk, is de douche gemaakt om er zo snel mogelijk terug onderuit te komen.

  • Verbleef: februari 2013, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
3  Bedank WardDC
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 24 januari 2013

Dit hotel is all-inclusive - volpension ( en drankjes) en entertainment! De kamers zijn basic. Geen balkon en een klein raam, maar we waren alleen in de kamers te slapen, dus geen probleem voor ons! De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Het hotel ligt in het rustige dorpje Les Brevieres - de noordse extreme van Espace Killy, momdat wij allemaal goed kunnen skien was dit voor ons geen beperking.

1  Bedank sue c
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Meer beoordelingen bekijken