Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Super verblijf”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt

Beoordeling van Luxury Apartment

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
3 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 6 gasten
La Chapelle-D'Abondance, Abondance, Portes du Soleil, Haute-Savoie, Auvergne-Rhône-Alpes

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 13 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Safari272 ...
1 beoordeling
“Super verblijf”
3 weken geleden beoordeeld voor een verblijf in februari 2020

Een heerlijke week vakantie gehad in dit prachtige appartement. Mooi uitzicht, rust, en prachtig ingericht, Heerlijke bedden en alles in de keuken ed aanwezig.
In de winter als het heeft gesneeuwd wel sneeuwkettingen nodig, maar dat ging prima. Even naar beneden rijden met de auto en je kan zo de lift in vanaf een grote gratis parkeerplaats.
Wij hebben ons prima vermaakt!!

Datum van verblijf: februari 2020
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
chrispyes
Grantham, Verenigd Koninkrijk
2 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 24 december 2019 voor een verblijf in juli 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juli 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
29 feb 2020
Thank you Chris for your amazing comments .It is indeed my piece of heaven also. I look forward to welcoming you and your family back next year , hopefully for some skiing also.
Jane
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Lewgop
Pembridge, Verenigd Koninkrijk
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 3 juni 2019 voor een verblijf in mei 2019
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: mei 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
4 jun 2019
Many thanks Lewis for your lovely review and delighted that you enjoyed your stay at Le Renard.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
NeilandEs ...
Holmfirth, Verenigd Koninkrijk
Niveau 2 bijdrager
6 beoordelingen
4 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 nuttige stemmen
Beoordeeld op 2 maart 2019 voor een verblijf in februari 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: februari 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
3 mrt 2019
Thank you Neil and Estelle for your fabulous review and I am delighted to hear you enjoyed your stay in Le Renard. Its definitely my favourite place to be !!
I look forward to welcoming you back in February 2020 .
Jane
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Lolipops6 ...
Niveau 2 bijdrager
7 beoordelingen
6 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 nuttige stemmen
Beoordeeld op 6 februari 2019 voor een verblijf in januari 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: januari 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
7 feb 2019
Thank you for your lovely comments and delighted to hear you had a wonderful holiday. I look forward to welcoming you back again in the near future.
Jane
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
JoandCoAd ...
Colombo, Sri Lanka
Niveau 4 bijdrager
37 beoordelingen
17 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 9 nuttige stemmen
Beoordeeld op 31 augustus 2018 voor een verblijf in februari 2018
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: februari 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
6 feb 2019
Thank you Jo .. hope to welcome you again soon.
Jane
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Lionel L
2 beoordelingen
Beoordeeld op 27 juli 2018 voor een verblijf in juli 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juli 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
12 aug 2018
Thank you Lionel for your lovely comments and for leaving the apartment as you found it . I couldn’t even tell you had stayed !
I look forward to welcoming you back again soon .
Jane
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen