Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“lekkere mosselen”
Beoordeling van Le Perroquet

Le Perroquet
Reserveer een tafel
2
vr 30-7
20:00
Geclassificeerd als nr. 107 van 118 Restaurants in Cassis
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
3 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer lekkere mosselen voor een goeie prijs! De dranken zijn wel wat aan de duurdere kant en de sangria was niet zo lekker. Zeer vriendelijke bediening.

Datum van bezoek: juni 2021
Bedank ElodieFlament1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.372)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 1.372 beoordelingen

26 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Echt vreselijk. Niet heen gaan. Super aardige bediening maar daar is ook alles mee gezegd. Echt. Niet te eten. En de drank is super duur

Datum van bezoek: juli 2020
1  Bedank Z9524RMcarolined
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

We namen een menu en dat viel heel erg mee. Goede prijs kwaliteit en we hebben lekker gegeten. De service was ook heel erg vriendelijk.

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank eliesv2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

2 keer geweest ivm een goede ervaring de eerste keer. Tweede keer was echter minder prettig. Eten was voldoende, maar bediening binnen liet te wensen over. Wat een onsympathieke jongeman. Liet ons steeds wachten, was luidruchtig, gooide hard het afval in de prullenbak en schopte letterlijk een naar binnen gevlogen duif naar buiten. Ook werd niet gevraagd of alles in orde was en of we nog een drankje wilde. De 1e dag buiten was de service echt meer dan top, de tweede keer was echt heel slecht. Stokbrood wordt overigens geserveerd in vieze ijzeren plantenbakjes. Eendenborst filet is heerlijk en veel. Pasta en desserts niet de moeite waard. Ga lekker naar de ijssalon bij Snack des Calanques. Wow!!!! Superijs!!!!!!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Serendipity1880
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben hier even wat gegeten toen we op het strand lagen. Het eten was niet super, maar wel te eten. Het personeel was ook traag. Helaas was de pizza oven niet werkend. Ik zou er geen tweede keer naar toe gaan.

Datum van bezoek: juli 2018
1  Bedank ray87nl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Le Perroquet bekeken, bekeken ook

Cassis, Franse Riviera - Côte d'Azur
Cassis, Franse Riviera - Côte d'Azur
 
Cassis, Franse Riviera - Côte d'Azur
Cassis, Franse Riviera - Côte d'Azur
 

In Le Perroquet geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.