Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Flowerpower24

Schitterend doorreis hotel

5,0 van 5 bollen23 jul 2020 beoordeeldvia mobiele applicatie
Het hotel is rustig gelegen op een industrieterrein 3km vanaf het centrum van Niort. Gratis parkeren op eigen terrein dat nachts wordt afgesloten (je krijgt een code). Het hotel heeft zeer goede kamers met goede bedden en is geluidsarm, airco werkt naar behoren. Fijn zwembad en een mooi aangekleden tuin. Zeer vriendelijk personeel dat graaf een praatje met je maakt, ook al spreek ik geen frans en hun slecht engels. Het is een perfect hotel voor een doorreis om even bij te komen, te zwemmen en avonds even met de auto in Niort te dineren. Parkeren in het centrum is niet duur en makkelijk bereikbaar. Hotel biedt geen diner aan maar je kunt in Niort heerlijk eten. Wij hebben genoten van ons verblijf en komen graag weer terug.
Datum van verblijf: juli 2020
Reistype: Bezocht met een partner
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Lionel BOULAND, Propriétaire van Hotel The Originals Niort La Grange, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 28 jul 2020
Dear Madam, dear Sir; The team joins me to thank you for your glowing recommendation and comment to our hotel. We are delighted to hear that you enjoyed our hotel and will be happy to see you again when next in Niort. Kindest Regards,
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
Facade
€ 65
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
2.2 km van Hotel The Originals Niort La Grange
Gratis wifi
Gratis parkeren
Exterior view
€ 128
€ 121
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
3.2 km van Hotel The Originals Niort La Grange
Gratis wifi
Gratis parkeren
Room top floor
€ 87
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
4.3 km van Hotel The Originals Niort La Grange
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 74
  • Priceline
  • Lol.travel
    € 59
  • Expedia.com
    € 81
3.4 km van Hotel The Originals Niort La Grange
Gratis wifi
Exterior view
€ 65
Volledig restitueerbaar
  • ibis
    € 66
  • StayForLong
    € 64
  • Priceline
5.7 km van Hotel The Originals Niort La Grange
Gratis wifi
Gratis parkeren
REIX HOTEL à Niort avec Piscines
€ 94
€ 83
Volledig restitueerbaar
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
6.9 km van Hotel The Originals Niort La Grange
Gratis wifi
Gratis parkeren
Exterior view
  • ibis
    € 91
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    € 96
2.0 km van Hotel The Originals Niort La Grange
Gratis wifi
Gratis parkeren
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    € 60
  • Priceline
2.0 km van Hotel The Originals Niort La Grange
Gratis wifi
Gratis parkeren
Chambre Club
  • Hotels.com
  • Official Hotel
    € 56
  • Priceline
2.4 km van Hotel The Originals Niort La Grange
Gratis wifi
Gratis parkeren
Exterior View
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    € 46
  • Priceline
2.2 km van Hotel The Originals Niort La Grange
Gratis wifi
Gratis parkeren
Meer hotels in Niort bekijken
Beoordelingen (417)
Beoordelingen filteren
417 resultaten
Waardering van reizigers
276
109
18
6
8
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
276
109
18
6
8
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 417 beoordelingen
Beoordeeld op 28 september 2019

Frans ontbijt was goed, niet bijzonder. Wij reserveerden een kamer met twee losse bedden, waarvan bleek dat er 1 tweepersoonsbed was met doorgezakte matrassen en een klein bedje, waar ik met mijn voeten buiten stak. Kamer was relatief klein. Goede maat badkamer, maar douchen in bad, dus op je knieën of heel voorzichtig. Blijft bizar zo'n keuze. Kamer zou uitzicht op de tuin hebben, maar verwacht daar weinig van. Eigenaren lijken in het begin aardig, maar dat valt naderhand tegen. Toen wij trachten om de tweede nacht te annuleren, was dat niet mogelijk wegens 'bedrijfspolicy'. Terwijl het al geen goedkoop hotel is. Jammer. De goed engels sprekende medewerkster (geen francaise?) was het meest sympathiek. Locatie is zeer matig, centrum Niort lastig aan te lopen. (iets van 30 minuten) Wel goede parking op eigen terrein en alles lijkt wel degelijk gebouwd. Als je aan komt rijden, toont het aantrekkelijk. Hoge score op Tripadvisor voor ons onbegrijpelijk, geschikt voor de doorreizer.

Datum van verblijf: september 2019
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank Dick v
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Lionel B, Propriétaire van Hotel The Originals Niort La Grange, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 september 2019
Google-vertaling

Bonjour,
Nous vous remercions pour votre commentaire et nous nous sommes désolés des désagréments occasionnées.
Étonnement lors de votre départ vous nous avait aucunement exprimé tous ces sentiments de déception...un peu plus "facile" peut-être devant son écran....
Concernant votre réservation, vous avez réservé via un site avec des conditions non annulables et non remboursables... ce n'était donc pas politique de notre entreprise mais celle de booking. Réservez donc directement avec l'hôtelier, celles-ci seront beaucoup plus souples.
Votre chambre que nous vous avons fait visité au préalable faisait 23m² avec un lit de 160x200 et un Lit de 90x200, une salle de bain avec baignoire et une vue sur le pré....à la question "cela vous convient ?" aucune réponse négative de votre part ????
Notre situation géographique est 3kms du centre ville de Niort (en voiture), nous vous avons remis différentes cartes de la région et des transports en communs
Nous sommes sincèrement désolé de votre mauvaise expérience mais en revanche, il aurait été beaucoup plus honnête de nous le dire de vive voix....

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 november 2016

Ideaal voor stop onderweg naar Spanje (via Bordeaux, Irun, San Sebastian) of een kort verblijf (Niort, Poitiers, Futuroscope).
Rustiek en tegelijk functioneel ingericht.
Warm en persoonlijk onthaal.
Kleine kamers maar met alle comfort.
Verzorgd en uitgebreid ontbijtbuffet.

Datum van verblijf: november 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Qualys-Hotel
1  Bedank waltermJ1907IG
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 5 augustus 2016 via mobiele applicatie

Om 00:20 aangekomen in dit perfecte hotel dicht bij de snelweg. Fantastisch geholpen door de vrouwelijke receptioniste, die zelfs 20 min op ons is blijven wachten. Kregen keurig de code van het hek per sms. Ik kom hier volgend jaar zeker terug!

Datum van verblijf: augustus 2016
Reistype: Reisde met familie
Bedank willemBR
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 28 juli 2014

Mooi hotel, nette kamers, eigen parkeergelegenheid. Vriendelijk personeel dat ons geholpen heeft om een restaurant te vinden in Niort. Ontbij was ook prima. We hebben hier 1 nacht geslapen toen we op doorreis waren naar Spanje.

Datum van verblijf: november 2013
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Sander B
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 19 augustus 2013

Wij waren op doorreis naar Ile De Ré en hier tussenstop gemaakt. Hotel is perfect, zeer verzorgd, proper, super vriendelijk en ontbijt is zeer lekker, met goede koffie wat niet altijd het geval is in Frankrijk. De kamers zijn geen grote luxe maar zijn zeer proper en correct. Er is een zwembad ter ontspanning. Er is parking bij het hotel die 's avonds wordt afgesloten dus veilig.

Datum van verblijf: augustus 2013
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Maes_Th
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken