Prachtig hotel! Mooie kamer in een gerenoveerd herenhuis. Lekker en uitgebreid ontbijt. Mooie stad, de moeite waard om te stoppen op doortocht naar België :) privé parking is een pluspunt
Vriendelijke uitbaters
- Gratis wifi
Vriendelijke uitbaters
Mijn vrouw en ik hebben dit hotel op de terugweg naar Nederland geboekt. Uiteraard de recensies gelezen. De evt kritiek op de eigenaar vinden wij compleet misplaatst. Deze man is zeer gedreven en doet alles voor zijn gasten. Deze man krijgt van ons een dikke pluim. Het hotel was in een woord fantastisch. Prachtige kamer met airco. Goede badkamer. Ontbijt was prima. Kortom dit hotel behoort tot de top. Van ons krijgt dit hotel een dikke 10.
een perfect verblijf, schitterende ontvangst in een enig mooi kader. een prachtig gerestaureerd herenhuis in het centrum van Niort. het geeft je onmiddellijk een zeer aangenaam huiselijk gevoel.het salon,de bibliotheek ruimte en de kamers zijn erg mooi gedecoreerd. zeker een verblijf waard. een schitterend restaurant in de buurt dat zeker aan te raden is :Billon op het grote plein, uitstekende keuken en zeer goede prijs /kwaliteit verhouding.