Sven C

Vakantie 2019 Frankrijk, Sint Nazaire

4,0 van 5 bollen10 aug 2019 beoordeeld
Vlotte, vriendelijke bediening. Heel Lekker eten. Een grote troef
Spijtig dat zwembad niet verwarmd was voor een viersterren hotel.
Kamers waren in orde en zeer geluidsdicht. Wel niet 100 procent net (plekjes op handdoeken,lakens)
Pingpong tafel aanwezig, leuk extraatje.
Goede uitvalbasis voor bezoek aan Nantes, le Croisic, Pornic, La Guerande,....
Zeker een zeer goed driesterren hotel waard. Voor ons 3,5 sterren.
Datum van verblijf: augustus 2019
  • Lol.travel
4.9 km van The Originals Boutique Hotel Aquilon, Saint-Nazaire
Meer hotels in Saint-Nazaire bekijken
Beoordeeld op 26 augustus 2018

Om te beginnen zeer vriendelijk en bezorgd personeel zowel aan de balie als in het restaurant. Hartelijk dank voor de warme ontvangst door Beatrice.
Het ontbijt was lekker en rijkelijk voorzien en het avondeten was uitstekend en goed warm wat niet evident is voor een grote groep( 40 man) . Ook de drankforfait was prijs/ kwaliteit perfect.
Het hotel is zeer goed gelegen om de Loire Atlantique te bezoeken.
Er was ook gezellige avondanimatie. Als begeleider van groepen ( groot en klein) van senioren moet ik zeggen dat dit één van de betere hotels was.
De kamers zijn mooi en net , alleen jammer van het vasttapijt, bij vervanging zou ik laminaat verkiezen.

Dikke proficiat , de hele groep was heel tevreden.
Myriam H.

Datum van verblijf: augustus 2018
Beoordeeld op 23 augustus 2018

een aanrader , , zeer vriendelijk personeel , rustige ligging , ideale uitvalplaats voor geplande bezoeken , lekkere verzorgde keuken , ontbijtbuffet is rijkelijk , niks ontbreekt , mooie en nette kamers

Datum van verblijf: augustus 2018
Beoordeeld op 12 juli 2018 via mobiele applicatie

Startend met het begin van onze vakantie, via de website van tui kregen we de optie voorgeschoteld om voorkeuren aan te vinken (wij kozen voor een balkon en zicht op het zwembad, daar we samen met onze kids op reis zijn). Eenmaal toegekomen worden we koeltjes toegesproken door de receptioniste, en krijgen we een kamer toegewezen. We gaan naar de kamer en besluiten om onmiddellijk terug naar beneden te keren. De kamer die ze ons gaven, zat in de dakverdieping, was triestig, donker en bevatte niets van onze voorkeuren. Als je daar een week zou moeten slapen dan kwam je depressief terug naar huis. Terug bij de receptie kregen we zonder veel problemen een nieuwe kamer op de eerste vedrieping, eentje die zonnig was, een zicht had en waar je wel ontspannen van werd. Blijkbaar kon een balkon niet voor een vierpersoon kamer dus minpunten voor tui hier.

De kamer zelf, proper en ongeveer groot genoeg. De badkamer is voorzien van alles die je nodig hebt, de silicone van het bad kan wel eens herdoen worden en de douchekraan begint zo wel wat geel te worden. De wc is een ander paar mouwen, die zijn over het hele hotel echt belachelijk klein. Je moet je in bochten wringen om er in te graken en de rest spreekt dus tot de verbeelding... een koffiezetapparaat op de kamer is stilletjes aan toch wel een standaard die je hier ook niet kan terugvinden. De kussens van de bedden zijn door hun tijd geen, we vroegen ons eens stevigere kussens aan de receptie maar die bekeek ons zoals we van mars kwamen. Dus wij naar de plaatselijke action waar we kampeerkussens vonden.

Het ontbijt is triestig, na dag 3 hebben we zelf een dag overgeslaan. Let wel alles is proper, maar o zo saai... je kan wel een eitje koken, maar een ommeletje, spekje ligt er niet. 1 maal hebben we eens een fruit yoghurt gevonden. Aanvullen doen ze dan ook niet. Als het op is blijft het op... enkele vb, de jongste wou een chocomelk maken, melk was op. Gaan vragen, kreeg kannetje van de bar, 15 min later nog steeds geen melk. Zelfde met de cake, cornflakes,...

Het diner, de kok(hij of zij), kent hun beroep goed. Wat ze maken is zeer lekker, maar,
Je kan bv. Kiezen als voorgerecht uit het buffet. Na dag 3 zagen we bijna niemand dat nog nemen. Ook hier, amper variatie.
Het suggestie menu van de dag, tof maar waarom niet meer streekproducten gebruiken? De markten puilen uit van de lekkere vissen, zeevruchten? Ook voor kinder is het een ware uitdaging om iets te blijven vinden dat ze eten.

Onderhoud van het hotel is twijfelachtig. De kuisstaf doet zijn werk zeker goed. Maar 3 dagen lang stond het gras lang naast het zwembad. De hele week door hangde een plank los van een tafel. De pomp van het zwembad lijkt niet altijd aan te staan. Er komen steentjes los van het zwembad, die lagen dan 4 dagen op de rand tot een kindje die vakkundig terug in het zwembad gekieperd heeft. Waar ze nu nog steeds liggen... :)

De activiteiten die het hotel doet voor de groepen zijn allemaal voor de ouderen in de samenleving. Wat ons dus ook naar de conclusie brengt dat dit niet echt een hotel is voor kinderen, maar meer voor groepen op doorreis en mensen die werken. 4 sterren hotel lijkt ons ook wel wat overdreven, een 3 sterren hotel is eerlijker.

Datum van verblijf: juli 2018
Beoordeeld op 15 augustus 2017

Mooie , rustige kamer met minibar , terras en zicht op zwembad.Veel opbergruimte.Grote badkamer met apart toilet.Persoonlijk zou ik het vasttapijt vervangen door laminaat.Ontbijt wordt niet tijdig bijgevuld (dikwijls grote groepen) maar als je iets vraagt wordt het aangevuld.Voor het diner ( half pension ) heb je een dagmenu of keuze uit een menu van 28 € .Weinig afwisseling in het koud buffet voor wie langere tijd blijft .De drank is te duur. Vriendelijk personeel. Mooi zwembad met ligzetels , maar helaas de laatste 5 dagen van ons verblijf was het zwembad niet toegankelijk door een defect.

Datum van verblijf: juli 2017
Beoordeeld op 15 juli 2016

uitmuntende keuken, gastvrij, ruime kamers, sanitair alle comfort, afzonderlijk toilet,animatie, prachtig zwembad, zeer goed ontbijt, receptie 24/24, parking, dicht bij de autosnelweg, geschikt voor groepen, families, op doorreis, kort verblijf enz.

Kamertip: twee verdiepingen, lift, airco, geluidwerend glas
Datum van verblijf: juli 2016