Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekkere pannenkoeken onder de notre dame”
Beoordeling van La Creperie Notre Dame

La Creperie Notre Dame
Geclassificeerd als nr. 42 van 169 Restaurants in Boulogne-sur-Mer
Gegevens restaurant
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Best wel lekkere hartelijke pannenkoek. Ik nam één met een burger, uitjes en kaas. 1 pannenkoek half opgevouwen met wat sla leek de maaltijd niet te smaken maar was toch wel lekker. Vult goed, gezellig plekje om buiten in het zonnetje te zitten. Jammer van de minder snelle bediening.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank WollyDries
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (68)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 68 beoordelingen

27 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooie kleine zaal met eenvoudig lekkere pannekoeken en Galletes. Lekker en vriendelijke bediening. Prijs kwaliteit verhouding is in orde.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank Baetens2014
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 december 2017 beoordeeld

Gezellig kan je dit bezwaarlijk noemen. Je komt zowat binnen in de keuken, de zaaltjes zijn van elkaar gescheiden. De bediening is nogal amateuristisch maar zeer vriendelijk. Je kan er zowel hartige als zoete pannenkoeken eten, maar het is onaangenaam om een zoete pannenkoek te eten in de geur van ajuinen.

Datum van bezoek: december 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Kris B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Een aangename locatie voor een lekkere en snelle hap. Keuze van de thee had uitgebreider mogen zijn.

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank AlainV1187
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 mei 2017 beoordeeld

We hebben hier bretoense boekweitpannekoeken gegeten. Heel lekker en met een fris slaatje geserveert. Voor 5 personen 54 euro betaald met een frisdrankje in.

Datum van bezoek: mei 2017
Bedank vdbrouck
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die La Creperie Notre Dame bekeken, bekeken ook

Boulogne-sur-Mer, Pas-de-Calais
 
Boulogne-sur-Mer, Pas-de-Calais
Boulogne-sur-Mer, Pas-de-Calais
 
Boulogne-sur-Mer, Pas-de-Calais
Boulogne-sur-Mer, Pas-de-Calais
 

In La Creperie Notre Dame geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding