Prima vakantie gehad in Green Village.
Mooi gelegen dicht bij restaurantjes en winkels.
Ook het strand is niet zo veraf.
Mooie uitstapjes gedaan binnnen een afstand van 20 Km, zoals Montpellier en Aiges Mortes.
Appartement 120 is mooi ingericht. Zo goed als alles is aanwezig.
Enige minpuntje is het ontbreken van een afwasmachine.
We waren zeer tevreden over dit appartement: goede ligging, aangenaam zwembad, mooi zicht op het golfterrein. Perfect voor een gezin met twee kinderen.
la grande motte, green village app 114
mooie rustige locatie voorzien van zwembad,
hulpvaardige eigenaar,
aanrader voor mensen die willen golven,
alles aanwezig in het app 114,
wij komen zeker terug :)
Een prachtig appartement (nr. 114) in een prachtige omgeving , dichtbij de stad en toch rustig, in het appartement is echt alles aanwezig , niets op aan te merken en de eigenaar doet alles om het de huurders naar hun zin te maken , heel goede fiets omgeving en om uitstappen te maken met de auto , het buitenzwembad in het complex is ook een pluspunt , voor mij een 10 / 10 voor Residence Green Village !
Residentie Green Village is gelegen in een rustige buurt en toch dicht bij 'stad'. Het appartement bevat alle nodige accommodaties. Heb je het te warm dan is het zwembad dichtbij. Wij hebben er genoten.
Was het eenvoudig om de woning te boeken? | Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk? |
Hoe was de sleuteloverdracht? | Algemene staat van de woning |
Beddengoed & matrassen | Keuken & keukengerei |
Hoe schoon was de badkamer? | Overige faciliteiten & voorzieningen |
Service |
Personen met beperkte mobiliteit | Oudere reizigers |
Gezinnen met kleine kinderen |
Mijn vrouw en ik hebben het geluk gehad om deze plek te ontdekken en het appartement is zalig om te verblijven .Bij ons is het telkens een gevoel van thuiskomen en mijn mening is dat de keuken en al wat er voorzien is veel te veel .Ik weet nergens een appartement dat zoveel waarheid heeft als deze en volledig overeenkomen met hun beschrijving .Ondertussen hebben we het appartement al verschillende keren kunnen huren en daar zal zeker geen einde aan komen , integendeel hopelijk in de toekomst nog meer .
bedankt Rik en Steven
Hoe was de sleuteloverdracht? | Algemene staat van de woning |
Beddengoed & matrassen | Keuken & keukengerei |
Hoe schoon was de badkamer? | Overige faciliteiten & voorzieningen |
Service |
Oudere reizigers | Gezinnen met kleine kinderen |
Prima plekje om met kinderen te verblijven.
Van alles te beleven in de onmiddellijke omgeving.
Een aanrader !
TripAdvisor maakt gebruik van cookies om de werking van de site voor de bezoeker te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie of wijzig je instellingen. Door verder te gaan aanvaard je onze cookies.