Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (470)
Beoordelingen filteren
470 resultaten
Waardering van reizigers
114
213
92
32
19
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
114
213
92
32
19
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 470 beoordelingen
25 juli 2015 beoordeeld

Keurige kamers met goede bedden. Schoon, keurig sanitair. Locatie is niet bijzonder, maar Suresnes heeft wel een paar goede restaurants en terassen. Centrum Parijs is redelijk te bereiken met bus en metro.
We zouden er zo weer boeken!

Bedank Tycho66
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
13 mei 2015 beoordeeld

Keurige ontvangst in dit hotel, met vriendelijk personeel. Hotelkamer die wij hadden, Superior, was niet echt superior, omdat deze toch vrij klein is. Naar het centrum van Parijs is te doen maar trek er wel 1 uur en 15 min totaal vooruit. Eerst de bus, dan metro...Parkeren ter plekke is natuurlijk fijn. De bedbank v.d kids was eerst keihard, werd goed opgelost met extra matras, was anders niet te doen. Voor citytrip zouden wij het niet nog eens doen, dan zijn er comfortabelere keuzes in het centrum...

  • Verbleef: mei 2015, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Anne D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Alexis N, Responsable relations clients van Novotel Paris Suresnes Longchamp, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 juni 2015
Google-vertaling

Dear Guest,
Thank you for your comment about your stay at Novotel Paris Suresnes Longchamp.
We are pleased you were satisfied by reception staff.
We deeply value your feedback and we took it into consideration. We recently changed the sofa mattress in every room. We hope the new mattress will suit you well during your next stay.
The bus in front of the hotel takes you to La Défense in few minutes. From La Défense you can reach the center of Paris in 15 minutes.
We look forward to welcome you again at Novotel Paris Suresnes Longchamp.
Best regards,
Arthur L.
Quality and Customer Relationship Manager.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 april 2015 beoordeeld

Even buiten Parijs, maar dankzij goede wegbeschrijving van receptioniste naar het centrum prima uitvalbasis. Goede prijs kwaliteit wat ontbijt en kamer betreft.
Parking ondergronds en afgesloten dus heel veilig. Vriendelijke receptioniste die ons op een degelijke manier met glimlach heeft ontvangen. Mochten de parking bij dag van aankomst 's morgens al gebruiken en ook bij dag van vertrek tot 's avonds. Mooie service...dikke pluim voor housekeeping, F&B en Front office.

Kamertip: geen last op eerste verdiep
  • Verbleef: april 2015, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Alexander P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Alexis N, Responsable relations clients van Novotel Paris Suresnes Longchamp, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 juni 2015
Google-vertaling

Dear Guest,
Thank you for your review about your stay at Novotel Paris Suresnes Longchamp.
We are pleased that you were satisfied with your stay and with the quality of our service. We value your feedback in order to provide you the best experience possible.
We look forward to welcome you again at Novotel Paris Suresnes Longchamp.
Best regards,
Arthur L.
Quality and Customer Relationship Manager.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 maart 2015 beoordeeld

Gisteren thuisgekomen na 3 dagen parijs. Mijn vrouw en ik en onze 4 kinderen ( twee kamers) hebben een prima verblijf gehad in het hotel. Prima ontvangst, schone kamers, goed ontbijt en de stad parijs is goed bereikbaar. Wel even uitzoeken waar en wanneer de bus vertrekt naar La Defence en vice versa. Wij hebben ook een keer gelopen naar La Defence, goed te doen.
Vanaf La Defence met de metro de stad in. Ook het gebruik van de Velib fietsen is een succes. Erg leuk. De fietsen staan vlakbij het hotel.
Ruime parkeergarage Henri IV, niet goedkoop voor 3 dagen 32,-.
Vriendelijk personeel, kortom zeker aan te bevelen.

  • Verbleef: februari 2015, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Kees V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 februari 2015 beoordeeld

Bij binnenkomst zeer onvriendelijk benaderd door receptioniste die alleen maar wist te zeggen dat onze kamer nog niet schoon was. Incheck was vanaf 13.00, onze aankomst was 14.30.
Werd geen oplossing geboden, geen aanbod om even wat te drinken, we moesten maar wachten tot de kamer schoon was.
Bij de parking hing een brief dat hij vol was, bij navraag werd gezegd dat hij niet vol was, erg onduidelijk.
Bediening in bar liet erg lang op zich wachten, eten in de avond was wel goed. Kamer schoon, maar erg klein voor 4 personen en heel benauwd met maar 1 klein raam.
Verbleven 2 nachten, kamer werd niet schoon gemaakt tussendoor, geen schone handdoeken, alleen 2 nieuwe koffiebekers werden er neer gezet...
Wij komen hier nooit meer terug.

Kamertip: Superior kamer zou voor 4 personen bedoeld zijn, maar is erg krap.
  • Verbleef: februari 2015, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Priscilla L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken