Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
US$ 92
US$ 68
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 17% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 17% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 82 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Atrium Hotel(Suresnes)(Heel veel waar voor je geld!)
Gratis annuleren tot 28/07
US$ 113
US$ 65
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Roomservice
Besparingsmelding! 29% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 29% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 91 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 66
Hotels.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
Hotel Mercure Paris Suresnes Longchamp(Suresnes)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 106
Booking.com
Zie aanbieding
US$ 50
US$ 48
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
Besparingsmelding! 21% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 21% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 61 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Gratis annuleren tot 27/07
US$ 144
Booking.com
Zie aanbieding
US$ 187
US$ 183
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Restaurant
US$ 110
US$ 106
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
US$ 84
US$ 69
Expedia.com
Zie aanbieding
Beoordelingen (454)
Beoordelingen filteren
454 resultaten
Waardering van reizigers
110
204
91
30
19
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
110
204
91
30
19
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
6 - 11 van 454 beoordelingen
1 maart 2015 beoordeeld

Gisteren thuisgekomen na 3 dagen parijs. Mijn vrouw en ik en onze 4 kinderen ( twee kamers) hebben een prima verblijf gehad in het hotel. Prima ontvangst, schone kamers, goed ontbijt en de stad parijs is goed bereikbaar. Wel even uitzoeken waar en wanneer de bus vertrekt naar La Defence en vice versa. Wij hebben ook een keer gelopen naar La Defence, goed te doen.
Vanaf La Defence met de metro de stad in. Ook het gebruik van de Velib fietsen is een succes. Erg leuk. De fietsen staan vlakbij het hotel.
Ruime parkeergarage Henri IV, niet goedkoop voor 3 dagen 32,-.
Vriendelijk personeel, kortom zeker aan te bevelen.

  • Verbleef: februari 2015, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Kees V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 februari 2015 beoordeeld

Bij binnenkomst zeer onvriendelijk benaderd door receptioniste die alleen maar wist te zeggen dat onze kamer nog niet schoon was. Incheck was vanaf 13.00, onze aankomst was 14.30.
Werd geen oplossing geboden, geen aanbod om even wat te drinken, we moesten maar wachten tot de kamer schoon was.
Bij de parking hing een brief dat hij vol was, bij navraag werd gezegd dat hij niet vol was, erg onduidelijk.
Bediening in bar liet erg lang op zich wachten, eten in de avond was wel goed. Kamer schoon, maar erg klein voor 4 personen en heel benauwd met maar 1 klein raam.
Verbleven 2 nachten, kamer werd niet schoon gemaakt tussendoor, geen schone handdoeken, alleen 2 nieuwe koffiebekers werden er neer gezet...
Wij komen hier nooit meer terug.

Kamertip: Superior kamer zou voor 4 personen bedoeld zijn, maar is erg krap.
  • Verbleef: februari 2015, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Priscilla L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 januari 2015 beoordeeld

Het ontbijt een puinhoop, receptie slechte service, gratis garage moeten betalen,.... nooit meer terug hotel ! Hotel genomen omwille van goede ligging (4 Km van de Eifeltoren) - via metro is alles bereikbaar in Parijs.

  • Verbleef: januari 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank sjeng j
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 januari 2015 beoordeeld

Bezocht met 2 volwassen en 2 kinderen. Kamer betrof een superior kamer waarbij de bank eigenhandig omgebouwd moest worden tot slaapbank voor de kinderen (2 losse stretcherbedjes). Slaapbank stond geperst tussen nachtkastje en gordijnen, waarna er na uitklappen nauwelijks bewegingsruimte overbleef. Hierdoor steeds genoodzaakt om direct na wakker worden bank weer om te bouwen zodat de kinderen ruimte hadden om aan te kleden. Vonden de kamer echt te krap voor 4 personen, maar gelukkig kom je er alleen om te slapen. Kamer was verder van alle gemakken voorzien, netjes en goed schoongemaakt. Inchecken erg sober, geen info ontbijt, plattegrond Parijs etc. Diner genuttigd, duurde erg lang en vlees was vervolgens niet lekker en goed gebakken. Met opmerking hierover werd niks gedaan. Bovendien was het eten incl. drank redelijk prijzig. Ontbijt voldoende, maar heet water lauw, stokbrood koud/hard en eitjes moesten zelf gekookt worden wat steeds mislukte. Afstand naar centrum Parijs erg groot; buslijn 144 halte om de hoek, daarna met metrolijn 1 naar centrum, nam circa 45min in totaal in beslag.
Gezien aanbieding 2 nachten incl. Ontbijt, gratis parkeren en kinderen gratis was verblijf voldoende, maar volgende keer toch dichter bij metro en betere kwaliteit eten.

  • Verbleef: januari 2015, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Maud2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
19 september 2014 beoordeeld

We zijn in Parijs reis en kozen dit hotel voor onze 4 dagen verblijf.Het Hotel is aan de oever van rivier de Seine in de vredige en rustige wijk Suresnes. Het Personeel was vriendelijk en liet ons toe om het eten van de kinderen voor te bereiden in de keuken, een grote opluchting voor ons ouders!
U kunt naar bushalte wandelen ong 2 minuten ( bus nummer 153 ) om binnen 15 minuten La Défense metro te bereiken waar u verder de RER en M1 kan nemen.
En er is vlakbij een tramhalte(10 minuten lopen.)

Hoewel het 30 - 45 minuten duurt om de Eiffeltoren te bereiken, aan het eind van de dag nadat u in Hotel bent voelt u u vers.

Bedank Kishore V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Meer beoordelingen bekijken