Volledig restitueerbaar voor 17-06-23
Volledig restitueerbaar voor 16-06-23
TravelocityUS$ 173
Trip.comUS$ 173
Beoordeeld op 23 juni 2019 via mobiele applicatie

Op een 2 tal km van het centrum v Vannes is dit hotel rustig en schitterend gelegen met uitzicht op de baai vanuit de kamer.Ruime kamer en badkamer. Mooi ontbijtbuffet in lichte ruimte waar ook het restaurant is. Het eten in het restaurant is typisch Frans,alsook de wijnen.Het menu in de bistro ernaast is moderner en ook prijsvriendelijker.Allebei wel lekker.Ruime parking en personeel vriendelijk.Je kan vanuit het hotel mooie fietstochten maken in de baai en ook een mooi fietspad nr het centrum v Vannes.

Datum van verblijf: juni 2019
Beoordeeld op 7 september 2016

De ligging van het hotel is een pluspunt maar de parking is soms volzet gezien het hotel ook een restaurant, een café en verschillende zaaltjes heeft.De kamers zijn verzorgd en heel proper. Enig minpunt is het ontbreken van airco. Het ontbijt is gevarieerd en lekker vooral de verse koffie!

Datum van verblijf: september 2016
Beoordeeld op 3 oktober 2015

prachtige locatie, heel mooi weer (einde september), super kamers en uitstekend restaurant. Maar jammer genoeg was de bediening in het restaurant niet al te vriendelijk. En dat had voor de prijs toch wel mogen zijn. Verder geen klachten!

Datum van verblijf: september 2015
Matthieu M, Directeur général van Best Western Plus Hôtel Le Roof, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 oktober 2015

Dear Guest, we thank you very much for these good comments following your stay in our hotel
Every day, all the teams try to offer the best service for our guests
We hope to welcome you a next time during a new trip in Vannes and Morbihan Gulf

Best regards Philippe BRIQUET General Manager

Beoordeeld op 14 augustus 2015

Dit Best Western Hotel heeft één troef meer dan de andere hotels in Vannes, namelijk zijn schitterende ligging op het schiereiland van Conleau waar 's morgens en 's avonds rust heerst. Op enkele kilometer vind je de haven van Vannes vanwaar je een boottocht kan ondernemen op de golf van Morbihan en op een 5-tal kilometer vind je het stadscentrum van Vannes met zijn gezellige havenbuurt. Comfortabele kamers die echter nogal aan de kleine kant zijn. Geen airco. Perfecte wifi-verbinding. Uitgebreid ontbijt. Helaas zijn er weinig goede restaurants in de omgeving van het hotel (behalve Rozili dat echter op dinsdag en woensdag gesloten is). Een auto is dus geen overbodige luxe. Het hotel beschikt trouwens over een heel ruime gratis parking.

Kamertip: Vraag een kamer met zicht op de golf van Morbihan.
Datum van verblijf: juli 2015
Matthieu M, Directeur général van Best Western Plus Hôtel Le Roof, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 september 2015

Dear Guest, Many thanks for your comments following your stay in our hotel
For your information, we suggest you for a next time to reserve a Privilege Room which offer more spacius than Charmed Room and a splendid view on the sea with private balcony

Waiting the pleasure to welcome you in the future

best regards

philippe briquet manager

Beoordeeld op 22 juni 2014

De ligging van het hotel is uitstekend: net buiten de drukte van de stad op een schiereiland in het begin van de Golf de Morbihan. Bovendien kan men er rekenen op zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Het restaurant verschaft uitstekende maaltijden en het ontbijtbuffet is compleet met alles wat er bij hoort. Aanrader is zeker een kamer met zicht op de tuin en het water. Ruime parking. Een aanrader. Prijs-kwaliteit misschien iets naar de duurdere kant.

Kamertip: Kamer met zicht op zee! De andere kamers hebben zicht op de parking.
Datum van verblijf: mei 2014