Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Superbe”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
2 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 5 gasten
Cancale, Ille-et-Vilaine, Bretagne

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 15 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Frans
  • Alles
Alles
Eerst Frans
Alles
Alles
Joceric
Le Havre, Frankrijk
Niveau 2 bijdrager
9 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 8 oktober 2018 voor een verblijf in oktober 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
10 okt 2018
Merci beaucoup pour votre commentaire.
Nous espérons vous recevoir une prochaine fois.
Isabelle & Rémi
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Destinati ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 13 september 2018 voor een verblijf in september 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
16 sep 2018
Merci Corinne et Christophe d'avoir passé votre séjour en famille dans notre logement de vacances à Cancale et pour votre commentaire chaleureux.
C’est avec grand plaisir que, si vous le souhaitez, nous vous accueillerons une prochaine fois, avec, nous l’espérons, les mêmes conditions météorologiques.
Amicalement
Isabelle & Rémi
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
raymond g
Montauban, Frankrijk
Niveau 1 bijdrager
4 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
Beoordeeld op 29 april 2018 voor een verblijf in april 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
30 apr 2018
Merci pour votre deuxième séjour dans notre logement de vacances à Cancale et pour votre commentaire qui résume bien votre semaine dans notre petite cité sous un soleil radieux.
C’est avec grand plaisir que nous vous accueillerons une prochaine fois, avec, nous l’espérons, les mêmes conditions météorologiques.
A Bientôt
Isabelle & Rémi
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sandrinel ...
Laval, Frankrijk
1 beoordeling
Beoordeeld op 31 maart 2018 voor een verblijf in januari 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
2 apr 2018
Merci beaucoup pour votre avis, nous avons hâte de vous accueillir à nouveau.
Isabelle et Rémi
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
aurelchri ...
Evreux, Frankrijk
Niveau 4 bijdrager
28 beoordelingen
4 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 23 nuttige stemmen
Beoordeeld op 22 februari 2018 voor een verblijf in februari 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
24 feb 2018
Merci beaucoup pour votre avis parfaitement bien résumé, nous avons hâte de vous accueillir à nouveau.
Isabelle & Rémi
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
djnarod
Angers, Frankrijk
1 beoordeling
Beoordeeld op 24 januari 2018 voor een verblijf in januari 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
25 jan 2018
Merci pour votre avis, nous avons hâte de vous accueillir à nouveau!
Rémi
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nellie B
1 beoordeling
Beoordeeld op 5 januari 2018 voor een verblijf in januari 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
6 jan 2018
Merci pour votre avis, nous avons hâte de vous accueillir à nouveau!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen