Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Betaalbaar appartement op steenworp afstand van ...”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Appartement accès direct face à l'océan
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Appartement accès direct face à l'océan
Accès plage face à l'appartement
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Appartement accès direct face à l'océan
Accès plage face à l'appartement
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
2 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 6 gasten
Mimizan, Landes, Nouvelle-Aquitaine

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 13 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Eerst Spaans
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Frans
Eerst Nederlands
Eerst Spaans
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Joris K
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Betaalbaar appartement op steenworp afstand van het strand”
Beoordeeld op 24 juli 2017 voor een verblijf in juli 2017
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Het appartement was kleiner dan verwacht. Het is wel een beetje behelpen met 6 personen en alle bagage, maar als je niet veel binnen bent heb je daar weinig last van.
Wij kwamen alleen voor het strand en het uitgaan, dus zaten voornamelijk buiten of waren in het dorp. Hiervoor is dit appartement ideaal. Verder is het appartement voorzien van alle luxe die je nodig hebt.
De locatie is perfect, je staat binnen een minuut op het strand. Het appartement ligt op 5 minuten lopen van het dorp en de buurt is lekker rustig.
De eigenaar was erg vriendelijk en we konden afspraken met haar maken die op onze wensen aansloten.

Je leeftijdgroep 25-34
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
rjsouthin
Blyth, Verenigd Koninkrijk
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 14 augustus 2017 voor een verblijf in augustus 2017
Google Vertalen naar het Nederlands
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GERALDINE ...
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
4 weken geleden beoordeeld voor een verblijf in augustus 2018
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Escape669 ...
2 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 26 juli 2018 voor een verblijf in juli 2018
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Binguy P
1 beoordeling
Beoordeeld op 14 mei 2018 voor een verblijf in mei 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
30 mei 2018
Merci beaucoup pour cet excellent avis.
Nous avons apprécié votre gentillesse.
Au plaisir
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
lionel301 ...
Uzes, Frankrijk
2 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 9 juni 2017 voor een verblijf in mei 2017
Google Vertalen naar het Nederlands
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GlobeTrot ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 17 april 2017 voor een verblijf in april 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
2 mei 2017
Buenas noches.
Gracias por su opinión axcellent que ayuda a los interesados ​​en hacer su elección usted. Nos pareció muy agradable y si un día te quieren relajarse, esperamos poder darle la bienvenida de nuevo. Muy buenas noches.
Morganne y Stéphane
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen