Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (280)
Beoordelingen filteren
280 resultaten
Waardering van reizigers
114
128
23
14
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
114
128
23
14
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 280 beoordelingen
Beoordeeld op 11 juli 2018 via mobiele applicatie

4 dagen verbleven in dit hotel met een half pension formule. Desondanks het half pension werd er voor de meeste gerechten telkens een surplus van 3€ gevraagd. Eveneens voor een handdoek aan het zwembad of een spiegelei bij het ontbijt werd er een bedrag aangerekend. Voorts werkt een deel van de fitnessapparaten niet dat bestond uit slechts 3 toestellen. Wat betreft de kamers waren deze klein maar proper, voorzien van een airco die zeker van pas kwam tijdens de warme dagen. Het zwembad is zeker de meerwaarde van het hotel. Kortom, geen bijzonder hotel maar wel degelijk voor zijn 3 sterren.

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank Simon_Rcm
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 juni 2018

Rustig gelegen hotel op wandelafstand van het haventje en de oude stad. Goeie ligging om Porto-Vecchio en Bonifacio te bezoeken. Eerder kleine kamers met een goed ingerichte badkamer. Degelijk ontbijtbuffet in de ruime eetzaal of buiten op het terras. Het hotel heeft een mooi openlucht zwembad en een ruim terras. Vriendelijk personeel.

Datum van verblijf: juni 2018
Bedank carpediem413
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 september 2016 via mobiele applicatie

Prima verzorgd hotel. Het eten is erg lekker en de bediening zeer
vriendelijke. Tweepersoons kamer is netjes, maar aan de kleine kant. Prachtig zwembadje bij het hotel. Aanrader voor een kort verblijf.

Datum van verblijf: september 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Erwin V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 juli 2016 via mobiele applicatie

Via ons reisbureau dit hotel voor 3 nachten geboekt.bij aankomst was de kamer ons veel te klein , we konden onze handbagage niet eens kwijt. Gevraagt om een wat grotere kamer bij de slecht engels sprekende receptioniste. Voor 128 euro bij betalen mochten we een superieur kamer.deze was iets groter en had een bad. Graag betalen bij uit checken zei de dame van de receptie. Dat hebben we geweten bij uitchecken kwam er nog eens een rekening van 385 euro boven op het vooraf geboekte. 128 per dag er bij plus toeristen tax. We voelen ons opgelicht door dit hotel.en gaan via ons reisbureau proberen wat terug te krijgen. Opletten dus!!!!

Datum van verblijf: juli 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 656dirkv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 25 september 2014

We hoorden anderen klagen dat de kamers klein waren, maar die van ons was toevallig ruim met een groot terras, heel fijn, al was de badkuip van plastic (!). De receptionist sprak verrassend genoeg duits en was zeer behulpzaam. Het hotel is alleen gelegen in niemandsland, op straat is niets te doen, je moet 20 minuten heuvelop lopen om bij het leuke kleine stadje te komen, en bijna net zover om bij de zee te komen. Een andere tegenvaller was de kaas in het restaurant. Het lijkt misschien een detail, maar als je in een duitstalig land woont, is Emmentaler niet echt de kaas die je hoopt te proeven als je in Frankrijk komt, wat zo beroemd is voor zijn kazen als Brie, Camembert, Aubrey enz... Dat viel dus tegen!
Het avondeten was helaas ook maar matig - ik zou zeker het hele eind heuvelop lopen om te eten in één van de restaurants in de stad.

Bedank HR19721201
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Meer beoordelingen bekijken