Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (17)
Beoordelingen filteren
17 resultaten
Waardering van reizigers
10
6
1
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
10
6
1
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 17 beoordelingen
27 juli 2017 beoordeeld

De poort waarlangs je het hof oprijdt oogt imposant, en de kamers moeten niet onderdoen. Hier heb je ruimte en krijg je het gevoel dat je op den buiten leeft. Alles ademt een grootse historiek uit en je kan in alle rust genieten van de omliggende natuur. Ze kweken hier Haspengouwse groene asperges, maar het hadden evengoed druiven kunnen zijn mocht de Belgische zon mee willen. De charme is in elk geval dezelfde. Het ontbijt is stevig en lekker, zonder tierlantijntjes.

Verbleef: juli 2017, reisde met een partner
Bedank jan v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 april 2017 beoordeeld

Mooie vierkantshoeve, ook mooi hotel in ondergebracht, wij hadden de basic kamer , deze is zeer ruim en afgewerkt met mooie en luxe materialen. Jammer dat de safe gewoon los staat in de kast, niet echt veilig. Begrijp ook niet echt goed dat je maar mag inchecken vanaf 16 u, terwijl het zwembad maar beschikbaar is tussen 13 en 17 u.
Wij hadden geboekt via Booking.com. en moesten 13 euro pp bij betalen voor het ontbijt. Om 9.10 u toegekomen was het ontbijt zo goed als op en werd er niets meer bijgevuld. Terwijl de gastvrouw op haar gemak een tas koffie zat te drinken in het restaurant . Niemand komt er vragen of er nog iets nodig is of alles in orde is, ook niet bij het afrekenen.

  • Verbleef: april 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank PatrikVD
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 april 2017 beoordeeld

Een authentieke vierkantshoeve die rust en onthaasting uitademt.
De auto kan je parkeren op de binnenkoer, de fietsen kan je overdekt stallen.
Er is ook een klein hoevewinkeltje met streekprodukten.
Uitstekende vertrekplaats om de streek per fiets te verkennen.

Kamertip: Kamer 12 heeft een typisch Engels interieur, voor de liefhebbers.
  • Verbleef: april 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Bockstaele
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 juli 2016 beoordeeld

We waren hier ook al verleden jaar geweest - zeer vriendelijke ontvangst. zeer ruime kamer met een grote badkamer en apart toilet.

Vierkants hoeve waar vroeger asperges werden geteeld.

Ontbijt is zeer uitgebreid en heel lekker. Deze B&B is niet echt goedkoop.

Kamertip: Tijdig boeken want snel vol
  • Verbleef: juni 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Johan v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 augustus 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat wil een mens nog meer, een leuke ontvangst, een zalige overnachting en een zeer lekker ontbijt!!! Kortom een aanrader en een terugkomer!!!!
Gisteren tegen 17hr aangekomen en zeer goede en aangename ontvangst gekregen. En wat een ruime kamer met dito badkamer. En de stilte was ongelofelijk er waren nog gasten maar dat gevoel had je niet vanwege de stilte en de rust die hier heerste. En voor de waterratten, je kon nog lekker zwemmen ook!

Verbleef: augustus 2015, reisde alleen
1  Bedank Johan L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken