Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoogtepunten uit beoordelingen
Kun je niet missen

St Mont Michel is leuk om te bezoeken maar met zonsondergang er omheen rijden of lopen is nog veel ... meer lezen

Beoordeeld op 31 juli 2016
RobvT28
,
Apeldoorn, Nederland
via mobiele applicatie
Fantastische wandeling

We hebben met 2 volwassenen en zoon van 14 de klassieke tour van 13 km (heen en terug) gewandeld ... meer lezen

Beoordeeld op 18 april 2015
Johan D
via mobiele applicatie
Lees alle 220 beoordelingen
  
Beoordelingen (220)
Beoordelingen filteren
220 resultaten
Waardering van reizigers
173
42
4
1
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
173
42
4
1
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 220 beoordelingen
Beoordeeld op 2 juni 2017

Van hieruit heb je eens een andere kijk op de Mont St-Michel en de wandeling ernaartoe is zeer de moeite. Wij gewoon op doorreis is kan hier even halt houden of picknicken in het gezelschap van de koeien. Mooi plekje.

Datum van activiteit: mei 2017
Bedank peterfoubert
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 juli 2016 via mobiele applicatie

St Mont Michel is leuk om te bezoeken maar met zonsondergang er omheen rijden of lopen is nog veel beter. Geweldig uitzicht !

Datum van activiteit: juli 2016
Bedank RobvT28
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 april 2015 via mobiele applicatie

We hebben met 2 volwassenen en zoon van 14 de klassieke tour van 13 km (heen en terug) gewandeld. Het werd waden door riviertjes, spannend kennis maken met drijfzand. 'S middags picknick aan de voet van de mont saint michel. Het is trouwens de enige manier om een mooi uitzicht te krijgen op de achterkant van de abdij. Heel fijne ervaren gids gaf nogige info. Ik he tocht gedaan op blote voeten . Mijn vrouw had waterschoenen gekocht maar deze na een uur uit gespeeld owv blaren

Bedank Johan D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 augustus 2013

We deden (2 volw, 2 kids) de wandeling vanaf Genets naar de Mont (7 km) en keerden met de bus terug. Erg leuke gids die af en toe wat vertelde over de Baie. Hij nam onze veiligheid zeer serieus. Alles goed en professioneel georganiseerd, tegen een schappelijke prijs.

Datum van activiteit: juli 2013
1  Bedank Jhwh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 juli 2012

Mooi dorpje, leuke smalle toegang tot het dorp zelf, mooie abdij bovenaan, zeker eens rondom wandelen op het strand.

Datum van activiteit: augustus 2011
Bedank Dennis H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken