Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijke broodjes ”
Beoordeling van Panineria Al Vicolino

Panineria Al Vicolino
Geclassificeerd als nr. 1 van 97 Restaurants in Volterra
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 2 - US$ 12
Gegevens restaurant
2 oktober 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke broodjes die vers worden belegd. Zelf gekozen voor een broodje porchetta. Op het broodje kun je ook nog kiezen voor heerlijke toppings. Zo had ik gekarameliseerde rode ui en pecorino op mijn broodje.

Datum van bezoek: oktober 2020
Bedank lisalV8282CP
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (427)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 427 beoordelingen

15 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel lekker broodje met verse ingrediënten. Enige minpunt is dat het menu niet in het Engels beschikbaar is. Maar zodra je een broodje kiest helpen de vriendelijke medewerkers je door het kiezen van aanvullende ingrediënten.

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank 495joostm
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 september 2019 beoordeeld

Kleine broodjeszaak, je bent er voorbij voor dat je het weet , in de schaduw van Palazzo Priori, maar wat voor een.
Op de toog staat de lambregotto te stoven samen met het everzwijn.
Wij kozen voor porchetta, zeer lekker ham van een in zijn geheel geroosterd varken.
Broodjes super vers en de mensen achter de toog SUPERvriendelijk en graag tot een babbeltje bereid.
Mij geen verrassing dat dit superzaakje nr
1 eetplaats is in Volterra.

Datum van bezoek: september 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank luciussilvae
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Super vers en veel keuze. Vriendelijke bediening. Erg lekker. Een aanrader in deze drukke stad met veel keuze.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Petertje668
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 augustus 2019 beoordeeld

heerlijk broodje gegeten na slecht restaurant bezoek
bediening was top en heel vriendelijk alles was net en verzorgd
vlees was abnormaal lekker zelfs voor iemand die niet graag varkensvlees eet was dit super lekker zelfs kinderen lusten dit graag
echte aanrader

Datum van bezoek: augustus 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank natasjak2013
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Panineria Al Vicolino bekeken, bekeken ook

Volterra, Province of Pisa
 
Volterra, Province of Pisa
 

In Panineria Al Vicolino geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
Nederland
© 2020 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.