Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Verfijnd en zeer lekker”
Beoordeling van Restaurant da Nico e Lilly

Restaurant da Nico e Lilly
Geclassificeerd als nr. 9 van 159 Restaurants in Tropea
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 46 - US$ 69
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen, Afhalen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen, Afhalen
24 juli 2017 beoordeeld

Mooi en gezellig terras, ideaal voor een verfijnde maaltijd op een warme zomeravond. De bediening is vriendelijk en professioneel. De vis en schaaldieren ( zowel rauw gegeten als gegrild) waren kraakvers en werd verzorgd en verfijnd opgediend. Zeker een bezoek waard!

Datum van bezoek: juli 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Patrick B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RistoranteNico E, Proprietario van Restaurant da Nico e Lilly, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 augustus 2017
Google-vertaling

Grazie per la bella recensione

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (762)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 763 beoordelingen

12 oktober 2016 beoordeeld

Na wat zoeken dit restaurant gevonden, niet direct in het centrum. Bij goed weer kan je buiten eten. Lekker eten.

Datum van bezoek: juni 2016
Bedank HugoM373
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 mei 2016 beoordeeld

Volledig nieuw, mooi ingericht restaurant. Vanzellfsprekend met de kenmerkende italiaanse helle verlichting. Zelfgemaakte pasta's: tortelinni met kreeft en zwaardvis met pistache pesto, en lasagnette van vis met een hint van lichtgerookte kaas (scamorza?). Ze kunnen hier goed en orgineel koken. Mooie witte wijn, lokale blend van malvasia en sauvignon, fruitig met voldoende zuren voor bij de vis. Prijs/prestatie verhouding erg goed.

Datum van bezoek: mei 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank MaDrie2000
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RistoranteNico E, Proprietario van Restaurant da Nico e Lilly, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 juni 2016
Google-vertaling

Grazie per la bella recensione un caloroso saluto chef Nico.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 oktober 2015 beoordeeld

Net buiten het centrum van Tropea maar zeker de moeite waard om een stapje verder te zetten en hier te eten. Zeer verzorgde borden, lekkere smaken, ruime porties, heerlijk zitten in open lucht, vriendelijke bediening. Hier gaan we volgend jaar zeker terug.

Datum van bezoek: september 2015
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank AnnPabloMilo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 mei 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Afgaand op de foto's op Trip Advisor langs geweest voor een visdiner. Voorgerecht was carpaccio van vis, niet mijn smaak echt maar wel die van mijn echtgenote. Presentatie was niet te best en de portie naar mijn gevoel te groot. Hoofdgerecht was de in de toonbank getoonde enorme vis die voortreffelijk was. Goede en niet dure wijnkaart. Al bij al naar mijn gevoel niet de prijs/kwaliteit die ik hier wel verwachtte.

Bedank luciussilvae
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RistoranteNico E, Proprietario van Restaurant da Nico e Lilly, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 mei 2015
Google-vertaling

caro utente la vostra comanda la ricordo molto bene avete scelto due carpacci di tonno fresco con ricci di mare e insalatina novella e poi due ricciole in crosta di pistacchio il fiano come vino,lei ha gia' detto il pesce che vi abbiamo servito era fresco come da routin nel nostro locale.
la sua signora era molto entusiasta soprattutto del del carpaccio se lei sceglie un piatto che non le piace per fare contenta sua moglie noi non ci possiamo fare niente abbiamo tra crudi e cotti piu' di 18 antipasti io quando vado a cena scelgo in base ai miei gusti e stati d'animo non a quelli di mia moglie.
e' la prima volta che ci criticano anche per l'abbondanza solitamente si critica per la scarsa qualita' e quantita'.
sono venuto io personalmente ad assicurarmi che tutto fosse ok e mi sembra che lei quella sera non ci siano state lamentele giudico il suoi giudizio poco obbiettivo in quanto non e' riuscito a scegliere i piatto adatto ai suoi gusti.
la saluto forse non era nella serata atta per uscire a cena visto il broncio che aveva prima di sedersi a tavola cmq le foto di trip sono reali e se guarda bene c'e' anche la foto del suo carpaccio a nostro gusto ben presentato,il mondo e' bello perche' vario.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Restaurant da Nico e Lilly bekeken, bekeken ook

Tropea, Province of Vibo Valentia
Tropea, Province of Vibo Valentia
 
Tropea, Province of Vibo Valentia
Tropea, Province of Vibo Valentia
 
Drapia, Province of Vibo Valentia
Tropea, Province of Vibo Valentia
 

In Restaurant da Nico e Lilly geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding