Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nog steeds goed”

Ristorante Pizzeria Bar Lido Calypso
Geclassificeerd als nr. 30 van 156 Restaurants in Tropea
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Italiaans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Gezinnen met kinderen
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
4 oktober 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Zie de eerdere beoordelingen, die zijn in 2020 nog steeds correct. Vriendelijke bediening, prima eten (drie keer hier gegeten), niet duur en naast het strand (ideeën qua personeel en prijzen aan de bar) met gratis douches. Aan te bevelen.

Datum van bezoek: oktober 2020
1  Bedank DrJPK
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (908)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 908 beoordelingen

18 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben een avond gegeten bij Calypso en echt genoten. Heerlijke pizza en vis, en zeer vriendelijk personeel. Het was karaoke avond, leuk om een keer mee te maken.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank marleensegers
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 mei 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een heerlijke tent, vriendelijk en hard werkende mensen, je krijgt waar voor je geld , heerlijk eten, hout oven pizza, alleen maar lof, na het eten, lekker uitbuiken op het aanliggende strandje.

Datum van bezoek: mei 2019
Bedank Eus3697
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima restaurant aan de kustweg beneden Tropea. Ruime parkeerplaats.
We hebben van uitstekende pasta's ,pizza's ,salades groenten en dessert genoten.
Prijs kwaliteit verhouding is dik in orde. Bediening is uitermate vriendelijk en behulpzaam. Aanrader!

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank martinbF1770KP
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 juni 2017 beoordeeld

Wij kwamen hier terecht omdat het hier rustiger is op 't strand. Wij namen een lunch en dat smaakte heerlijk en echt vers. De vriendelijke bediening en het mooie uitzicht smaakte naar meer. Op onze laatste dag van de vakantie hebben wij ook hier weer een van een heerlijke lunch genoten: lekkere verse vis, een goede salade, vriendelijke bediening en een geweldige locatie voor een eerlijke prijs. Kortom een pareltje aan 't strand van Tropea!

Datum van bezoek: juni 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank c0nny55
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Ristorante Pizzeria Bar Lido Calypso bekeken, bekeken ook

Tropea, Province of Vibo Valentia
Tropea, Province of Vibo Valentia
 
Tropea, Province of Vibo Valentia
Tropea, Province of Vibo Valentia
 

In Ristorante Pizzeria Bar Lido Calypso geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
Nederland
© 2020 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.