Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
TripadvisorUS$ 205
Priceline
eDreamsUS$ 207
Vio.comUS$ 206
Agoda.comUS$ 206
Expedia.com
alle 12 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (634)
Beoordelingen filteren
634 resultaten
Waardering van reizigers
381
209
35
9
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
381
209
35
9
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 634 beoordelingen
Beoordeeld op 28 juli 2021

Zoek je een comfortabel hotel op loopafstand van Torbole en wil je elke morgen wakker worden met het mooiste uitzicht op het Gardameer? Dan ben je bij dit hotel aan het juiste adres. Boek een kamer met meerzicht, het is de hogere prijs waard. Het hotel verzorgt elke morgen een prima ontbijt met ruim voldoende keuze. Appartementen worden dagelijks schoongemaakt en zijn voorzien van een kleine maar fijne kitchenette. Relaxen en een duik in het kristalheldere water kan op één van de kiezelstrandjes pal voor de deur, maar ook onder de olijfbomen in de hoger gelegen mooie tuin van het hotel. Een krappe parkeerplaats en de ligging aan een drukke weg zijn voor ons geen onoverkomelijke punten. Wij waren hier voor de tweede en hopelijk niet voor de laatste keer.

Datum van verblijf: juli 2021
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank pvr402
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 21 juni 2019 via mobiele applicatie

Zeer vroeg geboekt. Zelf enthousiast windsurfer. Torbole is de ideale locatie. Smorgens de Pelèr wind uit het noorden en om 12.30 uur de Ora wind uit het zuiden. Zomers grote windsurf garantie. Zeilen en boards kunnen in de surf kelder worden opgeborgen (compleet, dus niet aftuigen), ideaal. Surfstrandje 20 meter aan de overkant van het hotel (wel een drukke weg over). 2 honden mee , geen probleem. Ruime Classic studio met zicht op het Gardameer. Super aardig personeel en goed ontbijt. Torbole is een gezellig klein stadje met een goede (watersport en biking) sfeer!

Datum van verblijf: juni 2019
Reistype: Reisde met een partner
2  Bedank 273ceesk
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 12 april 2016

Hotel ligt geweldig. Op loopafstand van de haven en het dorp. Ontbijt is prima, onze kamer was ook goed. Zeer aardige mensen. Voor ons was dit de vijfde keer, volgend jaar komen we zeker weer, waarschijnlijk zelfs twee maal.

Kamertip: kamers aan de kant van het meer zijn het leukst
Datum van verblijf: maart 2016
  • Reistype: Reisde met familie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Paul B
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
hoteltorbole, Responsabile relazioni pubbliche van Torbole Aparthotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 mei 2016
Google-vertaling

Good morning Paul, thank you for this beautiful review. We are happy that you liked the room and our breakfast. We will be glad to host you again in our hotel.
Best Regards.
Riccardo & Staff

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 april 2016 via mobiele applicatie

3 nachten verbleven in Hotel Residence Tobole. Fijne locatie! Straat oversteken en je bent al bij het water. Hotel was schoon, maar de kamers vonden we niks.. ontbijt was oke! Ze moeten echt wat doen aan die parkeerplaats daar!! Niet te doen.. altijd vol en veel te klein. Allemaal achter elkaar parkeren en sleutel afgeven..... voor ons niet meer, maar voor een keer wel te doen.

Datum van verblijf: augustus 2015
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Jilllke
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 20 augustus 2015

Heerlijke plek, goede locatie (schuin tegenover de haven), op loopafstand van het centrum met heerlijke restaurants, schone, grote appartementen, goed ontbijt, kortom een plek om nog heel vaak te komen

Datum van verblijf: juli 2015
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Marjorie B
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken