Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Prachtig huis goed gelegen aan de rand van een ...”
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiehuis -
3 slaapkamers, 3 badkamers, met plaats voor 6 gasten
Todi, Province of Perugia, Umbrië

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 8 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Adriaan A
1 beoordeling
“Prachtig huis goed gelegen aan de rand van een mooi stadje”
Beoordeeld op 15 september 2017 voor een verblijf in Juli, 2017

Het huis ligt heel mooi aan de rand van een prachtig middeleeuws stadje. Mooi ver uitzicht vanuit leuke ruime tuin en aan de andere kant lopend naar het plein en de cafe's. Huis is smaakvol ingericht met mooie badkamer en ruime kamers. EIgenaar George is zeer behulpzaam en vriendelijk en echt betrokken bij zijn gasten. Zeer goede ervaring.

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
17 sep 2017
I wish I could answer you in Dutch, dear Adriaan. Thank you for your friendship and your kind words.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Een TripAdvisor-lid
1 beoordeling
Beoordeeld op 10 september 2017 voor een verblijf in Juli, 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
10 sep 2017
Thanks for your kind words. I'm so happy you appreciated all of what
this marvellous region has to offer.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ekdw3w43l
Steamboat Springs CO
Niveau 2 bijdrager
5 beoordelingen
4 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 nuttige stemmen
Beoordeeld op 8 september 2017 voor een verblijf in Mei, 2015
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
10 sep 2017
Thanks so much dear Jon and Anne.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
JunebugTe ...
Texas
Niveau 4 bijdrager
19 beoordelingen
9 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 7 nuttige stemmen
Beoordeeld op 6 september 2017 voor een verblijf in Juni, 2015
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
8 sep 2017
Well then, we expect you back again soon! We just discovered an extraordinary restaurant out in a tiny town only 7 km from Todi. The home made tagliatelle with truffle sauce were the best we have ever eaten.
Thanks for your kind words.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
pschery
Setauket, New York
Niveau 3 bijdrager
21 beoordelingen
13 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 8 nuttige stemmen
Beoordeeld op 5 september 2017 voor een verblijf in Mei, 2015
Google Vertalen naar het Nederlands

Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
6 sep 2017
Thanks P. You really seem to have caught the Todi bug! We are new to TripAdvisor so your review, posted previously on other websites, will hopefully bring us new guests.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
steve l
Mooresville, North Carolina
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 5 september 2017 voor een verblijf in Juli, 2015
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
8 sep 2017
You're right. As a professional photographer I didn't apply myself as I would have for a client. I am slowly renewing them as we make improvements on the house.
Thanks for your kind review.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
todirg7
Santa Barbara, Californië
1 beoordeling
Beoordeeld op 5 september 2017 voor een verblijf in Oktober, 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
8 sep 2017
Coming from someone who has worked as both a lawyer and real-estate
agent, your words count more than usual. I can only deduce that you too fell in love with Todi seeing as how you have incorporated its name in your private email address! Only good wishes R.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
vanaf
US$ 210
/
Nacht
Week
Boek nu
Of stuur de eigenaar een bericht
Betaal veilig bij deze accommodatie
Betaal nooit voor je vakantiewoning via rechtstreekse overboeking.
Meer informatie over veilig betalen.
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen