Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
PricelineUS$ 161
eDreams
Skyscanner.com
StayForLong
Agoda.comUS$ 145
Destinia.com
alle 10 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (874)
Beoordelingen filteren
874 resultaten
Waardering van reizigers
582
206
47
18
21
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
582
206
47
18
21
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 874 beoordelingen
Beoordeeld op 17 juli 2019 via mobiele applicatie

4 sterren betaald, vijf sterren gekregen. Bijzonder hotel in dit dorp. Deels vier sterren en deels vijf sterren hotel. Bijzonder mooie kamers en uitgebreid ontbijt buffet. Personeel vriendelijk en behulpzaam, twee uur later uitchecken geen probleem. Gratis parkeren etc.

Datum van verblijf: juli 2019
Reistype: Reisde met vrienden
1  Bedank plmvdv
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 13 augustus 2018

Stevig geprijsd hotel (-maar daar weet je op voorhand als je boekt-) dat zijn geld waard is door het prachtige kader, zwowel qua gebouw als qua bergzichten.
De prijzen in bar restaurant zijn zeer redelijk, het interieur een aangename mix van modern een oude grandeur.
Vriendelijk personeel aan receptie, zwembad, ontbijtzaal, bar...Enkel poetsdames lieten een steekje vallen zowel qua enthousiasme als qua efficiëntie, de vuile ondertas van de minibar/koffiehoek die we bij aankomst troffen bleef gedurende ons korte verblijf van twee nachten ongewassen.
De spa kan ik niet beoordelen wegens niet bezocht.
Het restaurant hebben we eveneens niet bezocht, maar de prijskaart was zeer schappelijk geprijsd en het zag er mooi uit.
Nieuwkomers krijgen 20 eur voucher om in het naasteglegen casino te spelen.
--
Het centrum van Saint Vincent ligt op stapafstand langs een mooi breed voetpad met zicht op de bergen en je vindt er restaurants, cafés, twee kleine supermarktjes, ... (Zie ook Piazza Zerbion). Een gedeelte van het centrum is autovrij. Op het einde van de voetgangerszone vind je een lift naar de thermen.

Datum van verblijf: juli 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
2  Bedank Jo V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Reception B, Responsabile relazioni con la clientela van Parc Hotel Billia, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 augustus 2018
Google-vertaling

Dear Aanrader,
Thank you for sharing your feedback following your recent stay at Parc Hotel Billia.
We are sorry that you had a problem with the housekeeping, the cleaning is essential for us!
We are glad that you ejoyed your stay and you have appreciated the price and the qulity of our services; it is always a pleasure to receive positive feedback and your comments are very importants for us to be able to improve.
We are happy to know that also Saint-Vincent has met your expectations.
We would be glad to welcome you again at Parc Hotel Billia
Best regards
Denise
Person in charge of customer service

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 december 2017 via mobiele applicatie

Reuze groot hotel, zeer mooie inrichting en decoratie van de ruimtes. Kamers met moderne snufjes. De wellness is een van de betere die ik al heb gedaan. Bij het hotel is er ook een casino waar je wat geld kan verspillen ;)

Datum van verblijf: december 2017
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank VK019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Stefano S, Responsabile relazioni con la clientela van Parc Hotel Billia, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 december 2017
Google-vertaling

Dear VK019, Thank you for your kind comments following your recent visit to us. We were delighted to learn you enjoyed your time with us and were able to experience both our hotel, spa and Casino. Kind regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 augustus 2017

Park Bilia hotel is van een uitstekende kwaliteit, straalt rust en klasse uit.Je wordt niet belaagd door het personeel, daartegenover staat dat je wel moet vragen wat je wil. Uitleg over de streek wordt niet standard meegedeeld bijvoorbeeld. Een plaats voor een kort verblijf!

Datum van verblijf: juli 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank peter y
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Public R, Responsabile relazioni pubbliche van Parc Hotel Billia, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 augustus 2017
Google-vertaling

Thank you for leaving us your kind feedback on Trip Advisor following your recent stay at Parc Hotel Billia.
We look forward to welcoming you to the Parc Hotel Billia again soon and we remind you that if you book directly from our web site you will receive the best rates and deals available.
Best regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 augustus 2017 via mobiele applicatie

Een fantsstisch hotel met een strakke moderne inrichting. Er wordt een heerlijk ontbijt buffet geserveerd. De aardige bediening komt u graag een kopje koffie brengen. Het zwembad met gratis handdoeken service is ook geweldig. Het hotel ligt op 5 minuten loopafstand vh centrum van Saint-Vincent. Een gezellig levendig dorpje met veel winkeltjes en terrasjes. Kortom een heerlijk plek om je vakantie te vieren.

Datum van verblijf: augustus 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Chantal R
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken