Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (512)
Beoordelingen filteren
513 resultaten
Waardering van reizigers
367
88
41
10
7
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
367
88
41
10
7
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 513 beoordelingen
27 januari 2018 beoordeeld

Wij gaan al 23 jaar naar dit hotel , we hebben het het ieder jaar weten veranderen en altijd maar beter en mooier . De chef Mr. Michel Boreux is een top chef en zijn vrouw Patricia is de vriendelijkheid zelve ze spreek je ook aan in het Nederlands , het is altijd een beetje thuis komen . Je ben daar zeer op je gemak . De kamers die ze renoveren zijn altijd mooi . Het ontbijt is een overvloed aan gerechten , het avondmaal zijn schilderijtjes en zeer smakelijk , je bent voldaan en niet ongemakkelijk na een 5 gangen menu in halfpension . Je kan er zeer veel mooie wandelingen maken in de omgeving , het landbouw museum van de auberge is te bezoeken waard de streek van de Semois is overal mooi zelf als het regent kan je mooie autoritten doen vb. de abdij van Orval bezoeken , Bouillon enz.Je dagen vliegen zo voorbij . Ik verlang al naar ons volgend bezoek.

Verbleef: augustus 2017
1  Bedank monique v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 december 2017 beoordeeld

We hadden een gastronomisch verblijf van 1 nacht geboekt, half pension. Zeer aangename ontvangst door heel erg vriendelijke dame (Nicoletta). Zij bezorgde ons zelfs een upgrade van kamer. Het personeel is zeer hartelijk en geen vraag is te veel. Zeer verzorgd. Gezellig verblijf. Aanrader!

  • Verbleef: december 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Condor707
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 december 2017 beoordeeld

Samen met vrienden verbleven we hier voor een (lang) gastronomisch weekend. Het heeft al onze verwachtingen ruimschoots overtroffen ! Zeer vriendelijk personeel, een ontbijt met een enorme keuze aan lekkere verse producten en uitstekende maaltijden. Een echte aanrader, wij komen terug.

  • Verbleef: december 2017, reisde met vrienden
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank uiltje123
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 november 2017 beoordeeld

Het personeel van het hotel was zeer vriendelijk. De kamer was netjes, de badkamer voorzien van heel propere handdoeken en leuke zeepjes. Alsook producten van ezelinnemelk: zeepje, bodylotion,... Chocolaatjes op de kamer. Het bed was niet het beste, we zijn beiden met een pijnlijke rug opgestaan. De deur van de kast kon niet dicht, jammer voor zo'n mooi hotel.

  • Verbleef: november 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank LindaMoens
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

We kwamen eerder onverwacht in Auberge de Ferme aan omdat de gereserveerde kamer in een ander hotel totaal niet aan de verwachtingen voldeed. Gelukkig was er dus een kamer vrij. Het was een mooie ruime kamer met jacuzzi. Het diner s'avonds was zeer lekker. Het ontbijt idem dito. Het bezoek aan het lanbouwmuseum en het dierenpark was top. We keren zeker terug.

Verbleef: november 2017, reisde met een partner
1  Bedank ChristineA3130
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken