Via Facebook hadden we de mogelijkheid gevonden om bij dit restaurant te eten in onze camper. We plaatsten onze camper bij het restaurant en konden dan stroom aansluiten bij hun locatie.
Het vooraf, de amuses en 4 gangen diner met 4 wijnen en koffie en friandises werden keurig afgegeven in onze camper. Inderdaad luxe.
Vooraf een heerlijk glaasje Pineau des Charentes met als amuses een taartje van mierikswortel, taco van rode biet met witte chocolade Cream en een cappuccino van appel en paling (was er niet) .
Als 1e gang wildpate ( heerlijk) een gevogelte mousse en een macaron.
Daarbij lekker brood met (room) boter.
2e gang kabeljauwfilet heilbot en scampi’s, die werd overgoten door een gebonden soep van knolselderij in een hele mooie kan.
3e hert met stoofvlees en een groentengarnituur van o.a. witlof en rode biet met fijne Wildcats. De paddenstoelen miste we.
4e een chocoladebalk gevuld met mango, mousse en ijs van de passievrucht en caramelsaus.
Cappuccino met snoepjes na.
De wijnen ( uit Frankrijk en Spanje) goed passend bij de gerechten.
In de zomer komen we hier graag terug om in het restaurant te eten en hopen dan de camper weer te mogen plaatsen.