Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (307)
Beoordelingen filteren
307 resultaten
Waardering van reizigers
205
75
17
6
4
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
205
75
17
6
4
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 307 beoordelingen
Beoordeeld op 10 juli 2015

Prima luxehotel , mooi gelegen ,voorzien van alle moderne faciliteiten , kort bij het centrum en gratis autobusgebruik aan de voordeur.Super vriendelijk personeel dat niet kijkt op een inspanning extra. Zéér goede keuken en prima ontbijt.
Kortom : geweldig hotel ; een aanrader .

Kamertip: Suites groot en luxueus .
Datum van verblijf: juli 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Ghislain L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HoferNatalie, Direttore van Boutique & Fashion Hotel Maciaconi, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 juli 2015
Google-vertaling

Sehr geehrte Ghislain L,

Grüßgott aus dem sonnigen Grödner Tal!

Wir möchten uns dafür bedanken, dass Sie unser Boutique & Fashion Hotel Maciaconi - Gardenahotels für Ihr Urlaub in den Südtiroler Dolomiten gewählt und zugesagt haben!

Es hat uns sehr gefreut Sie und Ihre Familie in unserem Hause beherbergen zu dürfen und zu lesen, dass Sie sich wohlbefunden haben freut uns und unseren Mitarbeitern sehr!

Solche positive Rückmeldungen geben uns die richtige Motivation um auf diesen Weg weiterzuarbeiten und uns Tag für Tag zu verbessern.

Wir freuen uns bereits auf ein Wiedersehen und verbleiben

mit freundlichen und den allerliebsten Grüßen aus Wolkenstein,

Fam. Hofer

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 juli 2014

Prima hotel, in een prachtig gebied.
Staff is super vriendelijk en zeer behulpzaam bij het plannen van dagactiviteiten (complimenten voor max en nathalie). Goede keuken en prima ontbijt. Ze blijven investeren in zwembad en spa. Ziet erg zeer verzorgd uit.

Komen hier zeker terug.

Datum van verblijf: juli 2014
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Richard P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MaxMussner, Direttore van Boutique & Fashion Hotel Maciaconi, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 augustus 2014
Google-vertaling

Sehr geehrter Herr Richard P. und Familie,

Grüßgott aus dem Grödner Tal!

Vorerst Mal einen herzlichen Dank, dass Sie sich für das Boutique & Fashion Hotel Maciaconi - Gardenahotels für Ihr Urlaub entschieden haben! Es hat uns sehr gefreut Sie und Ihre Familie beherbergen zu dürfen!

Wir bedanken uns für die schmeichelhafte Bewertung und es ist sehr schön zu sehen, dass wir es geschafft haben Ihr Urlaub am Besten zu gestalten. Wie Sie richtigerweise bemerkt haben, sind wir momentan voll im Umschwung, zwischen den gerade neu renovierten Wellnessbereich und weitere strukturelle Besserungen versuchen wir unseren Gästen jedes Jahr etwas Neues anzubieten, um Ihnen immer mehr bieten zu können!

Wir hoffen auf ein baldiges Wiedersehen, hier in den Dolomiten, damit auch Sie die Neuigkeiten voll und ganz genießen können.

Mit freundlichen Grüßen aus Südtirol,

Fam. Hofer und Mitarbeiter

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 februari 2013

Meer kan je van een hotel niet verwachten.
Zeer nette, gezellige kamers, uitstekende service met persoonlijke attenties (mijn verjaardag waren ze niet vergeten), lekkere verrassende menu's, apart restaurant met heerlijke specialiteiten.
De skistore is netjes en en de schoenwarmers doen het uitstekend.
Het personeel is zeer attent en steeds vriendelijk.
Voor problemen worden elegante oplossingen gezocht; zo hadden we per ongeluk half pension geboekt en we kregen het avondeten terugbetaald.
Voor mij is een skivakantie een Maciaconivakantie.

Datum van verblijf: februari 2013
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank signorabelga
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MaxMussner, Direttore van Boutique & Fashion Hotel Maciaconi, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 maart 2013
Google-vertaling

Dear Guests,

Your positive comments give us the right push to go on on this way and to improve on and on!

We are happy tha you enjoyed your stay at the Maciaconi and hope to have you soon again as our guests.

Kindets regards,

Max Mussner

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 februari 2013

Prima hotel. Zowel de kamer als de faciliteiten, sauna binnenbad etc restaurant zijn prima. Kwaliteit voor een goede prijs. Dichtbij de saslong ski lift. Skibus stopt voor de deur. Personeel doet hier nog iets extra's voor haar gasten

Datum van verblijf: januari 2013
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank rvdbosch
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MaxMussner, Direttore van Boutique & Fashion Hotel Maciaconi, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 maart 2013
Google-vertaling

Dear Guest,

We are happy to hear that we met your expectations and will try to improve our services every day. Our highest priority is to make our guests happy and make them feel like home.

We hope to welcome you soon again at the Maciaconi and send you our kindets regards,

Hofer Family and staff

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 maart 2012

Hier 2x geweest, 1x voor de verbouwing en 1x erna. Goede en mooie hotelkamers. Ze hebben ook een sauna met bubbelbad. Eten is van zeer goede en lekkere kwaliteit

Datum van verblijf: april 2011
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank M L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MaxMussner, Direttore van Boutique & Fashion Hotel Maciaconi, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 augustus 2014
Google-vertaling

Dear guests,

Greetings from Val Gardena!

Since November 2012 the Hofer family took over the Hotel & Residence Maciaconi from the Demetz Family, transforming it in the brand new Boutique & Fashion Hotel Maciaconi, adding a new structure to the family driven Gardenahotels group.

With the change of ownership the concept of the hotel was completely revolutionized, as we do not offer residence service anymore, but instead a complete 4 star hotel service. Since than we were constantly renewating the structure with news like our children games room with miniclub, our massage room, the outdoor hot tub and many little things for your comfort in the rooms. Last but not least the completely renewated spa with an additional brand new bio Sauna.

We particularily focused on the gastronomy offering now the Gardenahotels half board, which contains a rich breakfast with local products, an included afternoon sweet and salty buffet with tea and a 4-5 course gourmet dinner with additional starter and salat buffet, as well as included á la carte choiche, garnished with thematic evenings such as Tyrolean evenings, grappa or wine tastings, candle light dinners, chocolate fondue etc. This all included in the half board package.

We kindly invite you to visit us again or for the first time at the new Boutique & Fashion Hotel Maciaconi, for checking all the news and improvements made since 2012, at your next stay in the Dolomites.

We can assure you that you will find the Maciaconi, like you have never seen it before!

Best regards from Selva Val Gardena,

The Hofer Family and staff

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken