Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Teleurstellend”
Beoordeling van Trattoria La Montanara

Trattoria La Montanara
Geclassificeerd als nr. 68 van 174 Restaurants in Riva Del Garda
Keukens: Italiaans
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
1 oktober 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Eten viel zwaar tegen. Lasagna doorkookt, waarschijnlijk met hulp van Chef Mike. Bediening chagrijnig en vergeet besteling. Wanneer je goed Italiaans wilt eten moet je hier niet zijn

Datum van bezoek: oktober 2020
Bedank 752pippam
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (319)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 319 beoordelingen

19 augustus 2020 beoordeeld

Werkelijk een fantastisch restaurant met personeel die weten hoe ze de klanten moeten bedienen. In Nederland heb je niet van dit soort restaurants. Het eten is Heerlijk. Een aantal keer gegeten iedere keer was het supergezellig. De kok weet hoe hij de gerechten klaar moet maken. De gastvrouw is heel vriendelijk. En de serveerder.evenzo. Echt een aanrader om lekker authentiek Italiaans te eten.
Ik kan dit restaurant echt aan bevelen.
Ronald & Danielle

Datum van bezoek: augustus 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Ronald-1969-10
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 september 2017 beoordeeld

Nog nooit zo'n lekkere zalmforel gegeten dan hier. Wie van vis houdt, moet dit reastaurantje bezoeken.

Datum van bezoek: september 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank hammejdp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 augustus 2016 beoordeeld

Prima restaurant met een beperkte kaart. Alles vers en net iets anders als in de gemiddelde restaurants. Goede bediening met personeel dat het geduld heeft om de kaart te vertalen. Alles wordt desgewenst voor je vertaald. Leuk detail is dat je een handgeschreven rekening krijg! Geliefd dus daardoor wel enige wachttijd. Maar het is het wachten waard.

Datum van bezoek: augustus 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank jan s
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 september 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten, vriendelijke ontvangst, uitleg in het Engels, huiswijn was erg lekker, voorgerecht voor twee een grote bruschetta met mozzarella uit Puglia, zongedroogde tomaten en olijven, echt een aanrader. Vegetarische lasagne was ook prima, evenals tiramisu. Restaurant met kleine kaart, echt Italiaanse sfeer uit ademend, fijn om te zitten en te eten.

Datum van bezoek: september 2015
Bedank Astrid1966
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Trattoria La Montanara bekeken, bekeken ook

Riva Del Garda, Province of Trento
Riva Del Garda, Province of Trento
 
Riva Del Garda, Province of Trento
Riva Del Garda, Province of Trento
 

In Trattoria La Montanara geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
Nederland
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.