Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (797)
Beoordelingen filteren
797 resultaten
Waardering van reizigers
673
104
19
1
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
673
104
19
1
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 797 beoordelingen
Beoordeeld op 6 juli 2018 via mobiele applicatie

Drie nachten op het eind van onze rondreis Sicilië hier geweest, alle hotels waren goed maar dit overtreft alles. Service, kamer, ontbijt, alles 100%
Ontbijt was voortreffelijk, met veel aandacht voor plaatselijke producten. Altijd vriendelijk personeel.
Een auto is zeker een must.

Jan, Hengelo, NL

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Jan W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
FedericoCappuzzello, Responsabile reception van Artemisia Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 juli 2018
Google-vertaling

Dear Jan W,
thank you very much for your positive review about Artemisia Resort. We are very happy that your stay here was good and thank you for appreciating our service, the room and our breakfast made up of local food. Thank you for your mention to the staff.
We hope to host you again in the future in this part of Sicily.
Warm greetings
Samantha, Francesca and Noemi

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 juni 2018 via mobiele applicatie

Superlatieven schieten te kort. Dit hotel ligt buiten de stad in een mooie omgeving. De tweepersoons kamer is een heel mooi huisje. Het zwembad is prima. Het ontbijt buffet is groot en divers.
Een restaurant vlakbij kan indien gewenst voor eten zorgen.
De bediening is super. 5 sterren is echt te weinig voor deze locatie.

Datum van verblijf: juni 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank robobobobo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
FedericoCappuzzello, Responsabile reception van Artemisia Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 juni 2018
Google-vertaling

Dear robobobobo,

Thank you very much for your positive review. We are glad to learn that you had a wonderful stay here at Artemisia Resort. Thank you for your kind words on our "Km0" breakfast and our rooms.
We hope to host you again,
Kind regards,

Francesca, Noemi and Samantha

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 juni 2018 via mobiele applicatie

Wauw! Wat een mooie plek om onze rondreis door sicilie te beginnen. We hadden ons eigen terrasje (twee zelfs...) en een veranda voor de deur. Personeel willen je echt thuis laten voelen: dat is gelukt! Wat had ik deze plek graag mee willen nemen op de rest van onze vakantie! Ontbijt: elke ochtend heerlijk gebak, goede meloen en locale lekkere producten. Mogelijkheid tot high tea. Eten besteld van het restaurant. Tafel werd met kaarsje en al gedekt. Badhanddoek voor bij het zwembad werden ons aangeboden. Het bed lag erg goed. Bij het uitchecken bleek dat men onze wegenkaart had gevonden. Super dat deze bij ons terug kwam. Liefst komen we hier nog eens terug!

Datum van verblijf: mei 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank moniques623
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
FedericoCappuzzello, Responsabile reception van Artemisia Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 juni 2018
Google-vertaling

Dear Monique S,
thank you very much for your positive review. We are glad that you appreciated our 0Km breakfast with local products and the helpful staff, we always try to do our best for the guests. As you said, we always set a table for the guests for lunch or dinner delivered from the restaurant.
We will be happy to host you again in this part of Sicily.
Warm greetings,
Noemi, Samantha and Francesca

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 juni 2018

Op onze rondreis kwamen we ook in Ragusa. We hebben het er prima gehad. Het ontbijt was heerlijk met allemaal verse producten uit de streek. Ook veel gebak - echt Siciliaans!De dames waren zeer gastvrij en wilden het een ieder naar hun zin maken.
Er is geen restaurant op de locatie maar we hebben twee keer een heerlijke Pizza kunnen bestellen. Op ons terrasje werd het tafeltje gedekt met tafelkleed een een kaarsje, mooie glazen met natuurlijk een lekkere Siciliaanse rode wijn. Heerlijk!

Datum van verblijf: mei 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank LouisenBea
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
FedericoCappuzzello, Responsabile reception van Artemisia Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 juni 2018
Google-vertaling

Dear verblijf,

Thank you very much for your review. We are very happy to know that your stay at Artemisia was good and that you appreciated our 0Km breakfast, made up of local products. Thank you for appreciating the helpful staff.
We hope to see you again in the future.
Kind regards,
Samantha, Noemi and Francesca

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 mei 2018 via mobiele applicatie

Wauw, wat een fantastisch resort om tot rust te komen. Er is geweldig personeel en het ontbijt was verrukkelijk. Alles was netjes en schoon. Kleinschalig maar ideaal om hier een paar dagen te vertoeven.

Datum van verblijf: mei 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Talitha G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
FedericoCappuzzello, Responsabile reception van Artemisia Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 mei 2018
Google-vertaling

Dear Talitha G,

thank you very much for sharing your review. We are glad to learn that your experience at Artemisia Resort was positive. We always try to do our best and we are delighted to read that you appreciated our breakfast and the staff.
We hope to host you again,

Kind regards,

Noemi, Francesca and Samantha

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken