Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Subliem restaurant”
Beoordeling van Ristorante Casa Mele

Ristorante Casa Mele
Een tafel reserveren
2
Vandaag
20:00
Geclassificeerd als nr. 1 van 94 Restaurants in Positano
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 39 - US$ 73
Keukens: Italiaans, Mediterraan, Hedendaags
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Lokale keuken
Dineropties: Diner, Na sluitingstijd, Reserveringen
5 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Fantastisch gegeten. Kreeft vooraf met een heerlijke saus van burrata en gazpacho. Als hoofdgerechten red snapper en een proeverij van varkensvlees. Zeer vriendelijke mensen.

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank mari_llec2017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (769)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 769 beoordelingen

8 mei 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij verbleven in het appartement boven Casa Mele en werden door de dame van de receptie geattendeerd op het restaurant. In eerste instantie mis je het terras maar dat wordt helemaal goedgemaakt door de fantastische gerechten en bijbehorende wijnen. De bediening is uiterst vriendelijk, net als de koks in de open keuken. Wij waren zo enthousiast dat we na twee dagen teruggegaan zijn om nog eens te genieten van al het moois van Casa Mele! Zeker een aanrader!

Datum van bezoek: mei 2016
Bedank ivankao2016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 april 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Een smaakexplosie bij elke gang, heel bijzonder om mee te maken. De service is fantastisch. De totaal beleving krijgt van ons een 10+!

Datum van bezoek: april 2016
Bedank Carlo K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 juli 2015 beoordeeld

Casa Mele is een typisch Italiaans restaurant dat in een modern "jasje" gestopt is. Met een open keuken toont dit restaurant al enorm veel lef. De manager kwam - als geschenk - een amuse brengen. Deze amuse was ontzettend goed. Als voorgerecht kan ik de carpaccio aanraden. Mijn vriendin vond de zeebaars die zij als hoofdgerecht had helaas wel iets aan de droge kant. Een nadeel van dit restaurant is de ligging en het gebrek aan zicht, iets waar je juist voor naar Positano komt. Het gebrek aan uitzicht doet absoluut niet af aan de kwaliteit van het eten noch aan de ervaring die je hier zal mee maken.

Datum van bezoek: juni 2015
Bedank alexv313
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
9 december 2014 beoordeeld

Dit is een zeer goed restaurant. We vonden het leuk, maar het niveau is geen 5 sterren, vooral wanneer u het met de andere restaurants in Positano vergelijkt. Misschien als we ergens anders waren, zou het 5 sterren waard zijn. We hadden een heerlijke lunch hier. Service was zeer goed. Prijzen zijn een beetje hoog voor wat het is.

Bedank paul1009
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken

Reizigers die Ristorante Casa Mele bekeken, bekeken ook

 
Positano, Amalfi Coast
 
Positano, Amalfi Coast
 

In Ristorante Casa Mele geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding