Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Wat een feest”
Beoordeling van Lo Sfizio

Lo Sfizio
Geclassificeerd als nr. 2 van 71 Restaurants in Porto Santo Stefano
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 23 - US$ 45
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
23 april 2018 beoordeeld

Geweldig om met 8 man binnen te komen en je gewoon te laten verwennen. We kozen voor een menu van € 35,= en werden van het begin tot het einde verrast met allerlei heerlijk gerechten. Teveel om op te noemen zo lekker was het allemaal. De eigenaar was heel erg professioneel op de wijze waarop hij ons ontving.

Datum van bezoek: april 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Bas645105
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (2.003)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 2.003 beoordelingen

1 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben hier enorm lekker gegeten. Eerst pasta vongole (was zo goed!!), dan schotel met gegrilde vis. Absolute aanrader voor als je in de buurt bent.

Datum van bezoek: oktober 2017
Bedank PetraV2298
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 juni 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Gekozen vanwege goede recensies in TripAdvisor. Het grote nadeel van alle restaurants is dat er geen originele kaart gevoerd wordt. Je kan de menukaart willekeurig met 30 andere restaurants uitwisselen. Aangezien wij geen visliefhebber zijn erg lastig om iets anders te krijgen. De keuze is beperkt. Vooraf een bruschetta met aubergine, courgette en mozzarella. Was goed op smaak. Hoofdgerecht gegrilde karbonade. Was goed op smaak. Lekker dik en sappig. Tweede boffen was gegrild kalfsvlees. Goed op smaak, wel doorbakken. Het vlees is erg dun gesneden. Jammer dat dit ook niet een dikker stuk was. Met water en een halve liter wijn waren we 43€ kwijt. Voor een stuk vlees met patat wat aan de prijzige kant. Bediening was erg vriendelijk en behulpzaam.

Datum van bezoek: juni 2016
Bedank maxg419
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 oktober 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Kleine eenvoudige Trattoria, met heerlijke vis specialiteiten voor een normale prijs. De bediening was vriendelijk, vooral van de kant van de eigenaar die goed Engels sprak. Wij namen één van de menu's met verschillende antipasti van inktvis, mosselen, garnalen en vongole. Daarna pasta met mosselen en gnochi met garnalen, heerlijk ! Echt op z'n Italiaans ! De kaart is uitgebreid dus voldoende keuze. Vlees stond ook op de menukaart.
Makkelijk parkeren voor de deur.
de Trattoria ligt aan de doorgaande weg langs de zee tussen de twee haventjes in.

Datum van bezoek: september 2015
Bedank RandR B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 september 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Ligging iets minder gezellig. Eten is heel lekker. Verse vis gegeten. Wat wel vreemd was ik had de gebakken vis en mijn vrouw de gegrilde. Dit leek dezelfde vis maar op de rekening stond voor de ene 19€ en de andere 31€. Maar het was het zeker waard. Lekkere witte wijn.

Datum van bezoek: september 2015
Bedank 616filipv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Lo Sfizio bekeken, bekeken ook

Porto Santo Stefano, Monte Argentario
Porto Santo Stefano, Monte Argentario
 
Porto Santo Stefano, Monte Argentario
Porto Santo Stefano, Monte Argentario
 
Porto Santo Stefano, Monte Argentario
 

In Lo Sfizio geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding