Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (522)
Beoordelingen filteren
522 resultaten
Waardering van reizigers
277
172
43
17
13
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
277
172
43
17
13
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 522 beoordelingen
Beoordeeld op 12 augustus 2014 via mobiele applicatie

Ligging is mooi (op een heuvel) en heel goed om Toscane (en Umbrië) te verkennen. Mooi zicht op montepulciano
Vrij groot en wat onpersoonlijk hotel (tov agriturismo) maar wel heel goed in orde met ruime kamers en voorzien van alle luxe die je nodig hebt. Geen mogelijkheid om in het hotel te dineren maar wel ruim aanbod in de buurt (probeer zeker Tre Stelle).

Datum van verblijf: augustus 2014
1  Bedank DreStolk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Romina M, Responsabile relazioni pubbliche van Hotel Panoramic, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 september 2014
Google-vertaling

Many thanks for taking the time to write your kind words following your recent stay at The Panoramic Hotel. I was really pleased to read that you found the location, service and facilities of the hotel to your liking and we hope to be able to welcome you back again in the near future.
Kind regards from Montepulciano

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 juli 2014

Voor 80 Euro p.n. hadden we een zeer luxe, grote en schone kamer met goede bedden.
Zwembad erbij was een heerlijke afwisseling na een tijd door de stad gelenterd te hebben.
Het uitzicht en de hele omgeving is betoverend. Ontbijt was redelijk maar niet geweldig.
Nadeel; alle tv-programma's zijn in het Italiaans. Geen enkele Duits of Engelstalige programma's. En dat met zoveel buitenlandse toeristen!!
(Opmerkelijk was ook, dat vrijwel niemand Engels spreekt. Ook de jongeren niet.)
Afgezien van een paar minpuntjes ist dit hotel zeker aan te raden.

Kamertip: Vraag/Boek altijd een kamer met balkon.
Datum van verblijf: juli 2014
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Drissen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Romina M, Responsabile relazioni pubbliche van Hotel Panoramic, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 augustus 2014
Google-vertaling

Thank you so much for your kind feedback which is genuinely appreciated as we use this to review what improvements we can make to our product and service. We are delighted to note that you appreciated our rooms, the swimming pool, the cleaning, the city of Montepulciano.

I do sincerely hope that we will see you again in our Panoamic Hotel and take the occasion to wish you all the best.
Kindest Regards .

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 mei 2014

Mooi gelegen hotel met ruime kamers, fijne douche. Naast het hotel ligt een voor hotelbegrippen groot zwembad, het weer was helaas niet goed genoeg om hier gebruik van te maken. Het ontbijt is uitgebreid, maar vrij standaard. Jammer dat het hotel niet beschikt over een restaurant, want er bevinden zich geen restaurants op loopafstand.

Datum van verblijf: mei 2014
Reistype: Reisde met familie
Bedank 388AM
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Romina M, Responsabile relazioni pubbliche van Hotel Panoramic, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 augustus 2014
Google-vertaling

Thank you for your kind words following your stay at Panoramic Hotel. We were so glad to read that we met your expectations and you found our service and the general ambience of the hotel to your liking. Please do come and visit us again soon.
Our kindest regards from Montepulciano.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 oktober 2013

Dit hotel en haar personeel doet alles om het naar je zin te maken. Een geweldige ligging, mooie uitstraling en comfort ruim voldoende. Ontbijt ruim bemeten, lobby rustig en voor de moderne tijd een zeer goede wifi verbinding. Het hotel ligt inderdaad panoramisch met bijbehorend3e vergezichten. Parkeren ruim voldoende en eventueel overdekt.

Kamertip: Kamers zijn mooi, balkons van gemiddeld tot zeer ruim.
Datum van verblijf: oktober 2013
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
1  Bedank arie214
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Elena S, Responsabile relazioni pubbliche van Hotel Panoramic, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 april 2014
Google-vertaling

Thank you very much for your kind words following your stay with us at Panoramic Hotel. I was delighted to read that you enjoyed your stay with us and that you enjoyed all the facilities and service we provided you with. We look forward to welcoming you back soon.
Kind regards from Montepulciano.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 juli 2013

De kamers zijn royaal, schoon en met een prima badkamer. De medewerkers achter de receptie en in het ontbijtrestaurant stralen vooral chagrijn uit. Het ontbijt is matig, jammer dat ze niet meer gebruik maken van verse locale producten. Goed zwembad met groot royaal opgezette ligweide. Wij dachten vooraf dat de afstand naar Montepulciano te lopen was - maar dat is echt te ver weg, een auto is noodzakelijk.

Datum van verblijf: juli 2013
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank rpo0
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken