Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Italië op zijn best!”
Beoordeling van Bistrò del Corso

Bistrò del Corso
Geclassificeerd als nr. 15 van 202 Restaurants in Montecatini Terme
Certificaat van uitmuntendheid
Gegevens restaurant
31 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij zijn hier met z'n tweeën geweest. Bij het ontvangst dachten we dat de vrouw en beetje chagrijnig was. Maar dat was ze helemaal niet. Het eten is echt geweldig! Alles word vers op dat moment klaar gemaakt waardoor het misschien iets langer duurt (er staat ook een bordje "wie van eten houd het tijd om te wachten").
Kortom een aanrader!!!

Datum van bezoek: augustus 2020
1  Bedank Mr_Reallee
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (383)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 383 beoordelingen

1 september 2019 beoordeeld

Huiselijk! maar ook zo lekker.
Aanrader. Ben er diverse malen wezen eten. Goede gerechten en zeer gastvrij.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Rianne T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 augustus 2019 beoordeeld

Eerder deze week deze tent geprobeerd voor de lunch, een beetje raar voor de lunch geen pizza of sandwich. Eigenlijk hadden zij niets, wat gedronken. Waarvan de koffie niet te drinken was, bijna onmogelijk in Italië lijkt mij.
Voor vandaag gereserveerd om 18.30 , bevestigd per mail. Rond 18.45 werden zeer onvriendelijk ontvangen en vervolgens ondanks dat zij onze reservering zag bot verzocht om om 20.00 terug te komen.
Uiteraard komen wij in deze tent niet meer terug. En zijn en herbenoem de hoek heerlijk gegeten.

Datum van bezoek: augustus 2019
    • Service
Bedank mariotte7
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 juni 2019 beoordeeld

Leuk familierestaurantje met oma achter de pannen. Hele vrolijke dames in de bediening! Eten is eenvoudig en goed. Met als kerst op de taart een glaasje limoncello of grappa van het huis.

Wij hebben vlees + kaas antipasti vooraf gedeeld (heerlijk), daarna spaghetti alla carbonara en spaghetti aglio, olio, pepperoncino (deze was wel wat heftig). Al met al meer dan prima!

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank Nicole H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Superfood, superitaliaans, typisch en echt ! Ga er aub naar toe ! jammer dat we deze parel op onze laatste dag ontdekten !

Datum van bezoek: september 2018
Bedank Roving573919
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Bistrò del Corso bekeken, bekeken ook

Montecatini Terme, Province of Pistoia
Montecatini Terme, Province of Pistoia
 
Montecatini Terme, Province of Pistoia
Montecatini Terme, Province of Pistoia
 

In Bistrò del Corso geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding