Fabienne
Naarden, Nederland

Prachtig hotel met heerlijk ontbijt

Beoordeling van Villa Barbarich
5,0 van 5 bollen30 aug 2021 beoordeeld
Mooie ruime kamers met terras, ontbijt is a la carte met verse producten. Met 15 minuten ben je in Venetiƫ, hotel heeft een uitstekende maar wel rustige locatie. Aan het zwembad is het rustig met leuke achtergrond muziek en een bar.
Datum van verblijf: augustus 2021
1.3 km van Villa Barbarich
Meer hotels in Mestre bekijken
Beoordeeld op 24 augustus 2021 via mobiele applicatie

Heerlijke vakantie! Genoten!
Hotelkamer, heel schoon. Super bedden, fantastisch geslapen. Royale luxe schone badkamer met grote douche. Kamer is wat klein als je veel bagage mee hebt(wij waren op doorreis) maar ook daar kwamen we goed uit. Het is wel gehorig, we konden bijna gesprekken meeluisteren in andere kamers en ik werd wakker van de wekker van de buren. Aangezien het een oud pand betreft neem je dit voor lief. Het is een prachtig oude pand gerenoveerd met liefde. Personeel is ook ontzettend vriendelijk! Ontbijt is heerlijk, veel keuze. Je kunt kiezen van het menu en daardoor is alles nog vers. Zwembad is ruim met voldoende stoelen, wel zijn de stoelen naar onze mening aan vervanging toe, ze zijn wat doorgezakt waardoor een dagje zwembad wat rugpijn veroorzaakt. Er zijn handdoeken beschikbaar en je kunt fris koud water nemen aan de bar(gratis). De shuttle service naar Venetiƫ is ook een pluspunt en is ook allemaal goed en netjes geregeld, ook dit hoort bij de service van het hotel. Ik zou dit hotel zeker aanbevelen! Jammer dat we weer weg moesten.

Datum van verblijf: augustus 2021
Beoordeeld op 23 juni 2021 via mobiele applicatie

Prachtige rustige villa met mooie kamers, heerlijk eten, groot rustig zwembad en perfecte service. Pendeldienst naar Venetiƫ, 20 minuten.
Uitgebreid ontbijt, alles goed verzorgd.
Ligt in een wat ongezellige buurt, maar daar merk je niks van. Groot winkelcentrum vlakbij.
Vooral het lekkere eten, de ruimte en de rust waren heerlijk

Kamertip: Gratis parkeren. Goede prijskwaliteit verhouding. Voordeliger om via de website hotel te boeken
Datum van verblijf: juni 2021
Beoordeeld op 23 oktober 2018

Na het lezen van de vele commentaren inzake Villa Barbarich voel ik me schuldig dat ik nog geen recenzie heb geschreven. Ziehier mijn relaas. Venetiƫ heeft zijn Rialtobrug maar Mestre heeft een nog grote troef : namelijk hotel "Villa Barbarich". In juli 2017 verbleven we er 12 nachten. Wat een ervaring! Het begon met een hartelijke verwelkoming van de hotelmanager. De super vriendelijke onthaalbediende Sofia gaf ons direct de nodige tips om onze vakantie direct te doen slagen. Kom je met de auto dan is er een pracht van een parking die op het domein is gelegen, gescheiden van het zwembad. Om Venetiƫ te bezoeken neem je de bus dewelke op een 100 tal meter van het hotel vertrekt. Die rijdt via Mestre naar Venetiƫ. In Mestre kan je overstappen op de tram wat een ervaring is. Zin om een concert te boeken in Verona. Geen probleem. Sofia zal je met een glimlach wel helpen. Alles is er echt top. De kamers zijn prachtig en zijn tiptop in orde. Bij onze aankomst was er zelfs een slaapkussen en waterkom voorzien voor onze kleine Cairn terrier. How cute ! Echt. Aan alles wordt er gedacht. Het schoonmaakpersoneel evenals alle opdieners zijn als het ware van nature uit, super vriendelijk. Het zwembad is de max. Groot en in het weekend kan je er zelfs genieten van de plaatselijke italianen die ook komen genieten van het hotel. Een aanrader is de "aperol spritz". Naast het zwembad is er in de tuin ook een ruimte voorzien om een kleinigheid te eten. Moet je zeker doen! Het ontbijt is van uitstekende kwaliteit. Mijn hoed af voor de dames die het ontbijt verzorgen. Niets is hen teveel. Vergeet zeker niet te genieten van een top diner in het restaurant Malipiero. De sympathieke chef komt er zelfs aan je tafel. Ja....Een tophotel met vriendelijk personeel en dit onder leiding van een fijne manager. Zodoende hebben we in juli 2018 nog een weekje verbleven in dit prachtig hotel. Ja,in Firenze moet je zeker de David van Michel Angelo hebben gezien maar bij een vakantie in Venetiƫ moet je zeker in hotel Barbarich hebben verbleven.

Datum van verblijf: juli 2018
VillaBarbarich, Direttore van Villa Barbarich, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 oktober 2018

Dear adhe2013,

We are glad that you decided to choose Villa Barbarich for your long stay!

The fact that you enjoyed your stay at the fullest, also thanks to Sofia and the other members of our staff, really makes us happy.

In addition, thank you for pointing out our convenient and peaceful location, only few minutes away from Venice city center, as well as the rich and varied breakfast, our big outdoor pool and our Ristorante Malipiero, with its friendly Chef Riccardo Enzo.

We definitely look forward to welcoming you both here again in the future - next Summer maybe?

Best Regards,

Beoordeeld op 15 september 2018 via mobiele applicatie

We verbleven in hotel Barbarich op basis van de beoordelingen op TA. En het heeft ons niet teleur gesteld. De inrichting van het hotel is van een hoogstaand niveau. Mooie meubels en stoffering. De kamer was zeer ruim met een eigen tuintje met zetels. ( gelijkvloers was gevraagd.) Elke dag vers bad- en bedlinnen! Heerlijk bed! Koffie- en theefaciliteiten aanwezig. De badkamer was zeer ruim met een heerlijke regendouche.Het restaurant was helemaal beschilderd met fantastische fresco's. Dit zorgde bij ons voor de discussie : ikzelf vond het super, mijn man vond het van het goede te veel. Smaken verschillen!!! Het ontbijt ( vrije tafel keuze ) was naar Italiaanse normen vrij uitgebreid met de nodige keuze tussen zoet en hartig. Alleen mochten er geen Chinezen aanwezig zijn want dan werd alles geplunderd en niet tijdig aangevuld. Het dinner in half pension is nogal verwarrend. Waarom geen vast menu voor die gasten! Persoonlijk zou er graag teruggaan maar in k+o. Receptiepersoneel heel onderlegd! Prima uitvalbasis naar Venetiƫ, Zelfs met eigen shuttle. Maar het openbaar vervoer is een leuke belevenis. Voor herhaling vatbaar!

Datum van verblijf: september 2018
VillaBarbarich, Direttore van Villa Barbarich, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 september 2018

Dear sagal_13,

We're pleased and delighted to see Villa Barbarich so much appreciated.
Thank you so much for your kind words regarding the rooms, their gardens, the Villa itself with its beautiful fresco paintings and, last but not least, our breakfast and the convenient location, just few minutes away from Venice city center and immersed in a peaceful and green location.

Looking forward to welcoming you again in the future,

Kind Regards,

Beoordeeld op 24 juli 2018

Hotel gelegen op een mooi domein. Om plaatsen te bezichtigen, ben je best met de auto.
Receptie en personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam, ook in andere taal.
Zeer propere kamers, elke dag vers linnen!
Restaurant voorziet in zeer lekkere gerechten. Zeer uitgebreid ontbijt.
Het zwembadwater was vrij koud. Spijtig van de hond in het hotel...
Gratis shuttleservice naar Venetiƫ!

Datum van verblijf: juli 2018
VillaBarbarich, Direttore van Villa Barbarich, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 juli 2018

Dear gweldi35,

First of all, we are pleased to see our peaceful location appreciated, thanks to its outdoor pool and the huge gardens.
We are delighted to see that you liked our free shuttle to Venice, the rooms, their cleanliness, the rich continental breakfast and, last but not least, our kind and helpful staff.

We definitely look forward to welcoming you again in the future,

Best Regards,