Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 150
Hotels.com
Vio.com
US$ 129
Official Hotel SiteUS$ 136
Expedia.comUS$ 144
Destinia.comUS$ 153
alle 15 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (799)
Beoordelingen filteren
799 resultaten
Waardering van reizigers
209
327
149
71
43
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
209
327
149
71
43
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 799 beoordelingen
Beoordeeld op 13 september 2017

Een prima hotel met goed ontbijt en goed avondeten. Slechts 5 minuten lopen van de tram die u in 20 minuten naar Venetië brengt. Goede kamer en een zeer goed bed.Vriendelijk personeel en heel het hotel geeft een goede algemene indruk.

Datum van verblijf: september 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank Frans J
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 28 mei 2017

5 min lopen naar tram en dan binnen 20 min in Venetië. Ruime schone kamers met uitstekende bedden. Goed ontbijtbuffet. Als je na een dag Venetië de drukte even zat bent kun je naar het gezellige centrum wandelen.

Datum van verblijf: mei 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank MarcusMartin_38
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 15 mei 2017 via mobiele applicatie

Hotel ligt op 5 min lopen vanaf de tram. Tram naar centrum Venetië voor 3 euro retour pp. Kamers zijn qua aanzicht iets gedateerd maar schoon en prima in orde. Wij hadden via travelbird geboekt en kregen een upgrade naar een appartement. Echter we hadden een veel luxere kamer geboekt. Ontbijt is uitgebreid! Handdoeken worden elke dag verschoond. Kaartjes voor OV kun je bij de receptie kopen. Ook bied het hotel een shuttle service aan naar het vliegveld.

Datum van verblijf: mei 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 932inezf
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 21 april 2017

Het personeel is zeer attent en vriendelijk.
Ik begrijp sommige reviews niet die zeggen dat ze onheus behandeld zijn.
We waren vroeger dan normaal aangekomen en ze hebben de kamer klaargemaakt op een half uur.
Het 4 persoonsappartement is wat klein, maar voldoende voor een gezin met kinderen. 2 koppels kunnen beter het 6 persoonsappartement nemen.
Het ontbijt was OK, ook hier met vriendelijk personeel.
Vraag aparte koffie, want die uit de automaat was niet zo lekker.

Ze hebben een parking die deels afgesloten is voor de gasten.
Je bent op 500m van de tramstop die je op 16 minuten naar Venetië brengt.
Het centrum van Mestre is ook te voet snel bereikbaar.

Datum van verblijf: april 2017
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank satpet
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 17 november 2016 via mobiele applicatie

Erg mooi hotel en goed eten in het restaurant. Je hebt er veel keuze en de bediening is erg vriendelijk. De kamers zijn netjes en schoon dus ik zou het hotel zeker aanraden. Ook kunnen ze bij de receptie veel info geven over routes naar venetië

Datum van verblijf: november 2016
3  Bedank kimbrevi
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken