Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
4 personen bekijken dit hotel
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Booking.com
US$ 367
Hotels.comUS$ 368
Expedia.comUS$ 368
PricelineUS$ 367
TravelocityUS$ 368
StayForLongUS$ 382
AlgotelsUS$ 523
alle 19 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.703)
Beoordelingen filteren
3.703 resultaten
Waardering van reizigers
2.049
1.256
248
58
92
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
2.049
1.256
248
58
92
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 3.703 beoordelingen
Beoordeeld op 7 september 2021

Deze locatie gekozen om buiten het drukke Venetië te verblijven en ook onze auto te kunnen parkeren. Directe omgeving van hotels niet veel bijzonders, autoweg en kleine industrie, maar de bushalte naar het centrum is voor de deur, prima dus. Ritje in de bus gelukkig niet te lang, want wel druk en warm tijdens de rit. Maar dat was dan ook alles wat een beetje minder was. Al met al een goede oplossing voor een bezoek aan Venetië als je per eigen vervoer reist. Vriendelijk personeel, ontbijtservice goed opgelost in corona-tijd en alles zeer schoon en verzorgd.

Datum van verblijf: september 2021
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank jeroenl19
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hilton Garden Inn, General Manager van Hilton Garden Inn Venice Mestre San Giuliano, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 september 2021
Google-vertaling

Dear Jeroen,
Thank you for taking the time to share your recent experience here at Hilton Garden Inn Venice Mestre San Giuliano. We are delighted to read that you had a fantastic stay and that you rated it to 5 stars. Indeed our hotel is strategically located close to the Mestre Railway Station and Marco Polo Venice Airport, and only 10 minutes from Venice Island with an easy connection with public transportations. Thank you for highlighting the friendliness and professionalism of our staff.
We are looking forward to welcoming you soon!
Kind regards
Michela Murara - Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 augustus 2021

Alles was perfect ,

Vanaf het begin bij het in checken ,
Tot je kamer was alles perfect, en het ontbijt en dinner! , zowel het zwembad ! Enz,

Alle personeel van het hotel waren super aardig, en ze doen echt alles met liefde voor je.

Datum van verblijf: augustus 2021
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hilton Garden Inn
1  Bedank asaidi835097
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hilton Garden Inn, General Manager van Hilton Garden Inn Venice Mestre San Giuliano, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 augustus 2021
Google-vertaling

Dear Asaidi835097,
thank you so much for your positive feedback! I'm pleased to know that our staff has taken good care of you and that you felt welcomed and loved! Thank you for letting us know how much you enjoyed your stay, how perfect your experience was at our restaurant for dinner and breakfast! The satisfaction of our guests is our goal, we are happy to have achieved it!
We look forward to having you with us again soon.
Kindest regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 augustus 2021

Mooi schoon hotel van alle gemakken voorzien. Mooie nette zwembad. Alleen het bestellen van drankjes en hapjes bij het zwembad was niet altijd mogelijk/duidelijk.

Ligt handig voor een dag trip naar Venetië. Maar verder geen gezellige omgeving ( soort industrie/ bouw gebied). Leuk voor een kort verblijf.

Datum van verblijf: augustus 2021
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hilton Garden Inn
1  Bedank Jobrita
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hilton Garden Inn, General Manager van Hilton Garden Inn Venice Mestre San Giuliano, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 augustus 2021
Google-vertaling


Dear Jobrita,
thank you for taking the time to send your feedback after your recent stay. We are happy to know that you enjoyed it and you appreciated our great pool and the easy access to Venice. We are looking forward to welcoming you back again in the future! Kind regards
M.Murara - Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 juli 2021

Locatie om Venetië te bezoeken was voor ons een ideale uitvalsbasis. Je stapt voor het hotel gelijk op de bus en bent in 10 minuten in Venetië. Tickets voor de bus en water taxi, konden we bij de receptie kopen. Hotel is netjes, goed verzorgd ontbijt en prachtig zwembad (waar we jammer genoeg geen tijd meer voor hadden). Aanrader!

Datum van verblijf: juli 2021
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hilton Garden Inn
1  Bedank Hilde211
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hilton Garden Inn, General Manager van Hilton Garden Inn Venice Mestre San Giuliano, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 augustus 2021
Google-vertaling

Dear Hilde,
Thank you for recommending our hotel to other travelers! We are glad you enjoyed your stay with us!
We look forward to welcoming you back soon!
Kind regards
M.Murara - Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 juni 2021

Net hotel, fijne ruime kamers met goede bedden. Heel fijn was het gratis parkeren onder het hotel. Voor het ontbijt is er ruime keuze. Voor ons was het belangrijkste dat de bus naar Venetië voor de deur stopt.

Datum van verblijf: juni 2021
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hilton Garden Inn
1  Bedank nnoo389617
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hilton Garden Inn, General Manager van Hilton Garden Inn Venice Mestre San Giuliano, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 juni 2021
Google-vertaling

Dear Guest,

thank you for taking the time to post your review on Booking.com.

It is nice to read that you have enjoyed your stay with us and that you appreciated our great breakfast, our free parking, and the easy connection to Venice.

We hope to have the pleasure of welcoming you back in the not-too-distant future.

Kind regards

Michela Murara - Hotel Manager

Hgi Venice Mestre San Giuliano


Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken