erikklonhammer
Lier, Belgiƫ

Goede prijs-kwaliteitverhouding ; goed restaurant

4,0 van 5 bollen22 dec 2021 beoordeeld
Modern en verzorgd hotel. Correct comfort zonder overdrijving. Goed restaurant.
Auto nodig om hotel te bereiken.
Basic fitness aanwezig. Ontbijtbuffet wordt via personeel gegeven vanwege covid. Goede prijs-kwaliteitverhouding
Datum van verblijf: december 2021
Reistype: Bezocht voor zaken
4,0 van 5 bollenKamers
5,0 van 5 bollenHygiƫne
Gereageerd 29 dec 2021
Dear Erikklonhammer,
Thank you for taking a moment to share your experience. I am happy to hear you enjoyed your stay with us!
We look forward to welcoming you back to our hotel in the future.
Best regards

ā‚¬Ā 256
    ā‚¬Ā 196
    ā‚¬Ā 256
2.9 km van Hilton Garden Inn Venice Mestre San Giuliano
Working stations con Macs e luci di lettura
ā‚¬Ā 212
3.8 km van Hilton Garden Inn Venice Mestre San Giuliano
Buitenzwembad
Meer hotels in Mestre bekijken
Beoordeeld op 7 september 2021

Deze locatie gekozen om buiten het drukke Venetiƫ te verblijven en ook onze auto te kunnen parkeren. Directe omgeving van hotels niet veel bijzonders, autoweg en kleine industrie, maar de bushalte naar het centrum is voor de deur, prima dus. Ritje in de bus gelukkig niet te lang, want wel druk en warm tijdens de rit. Maar dat was dan ook alles wat een beetje minder was. Al met al een goede oplossing voor een bezoek aan Venetiƫ als je per eigen vervoer reist. Vriendelijk personeel, ontbijtservice goed opgelost in corona-tijd en alles zeer schoon en verzorgd.

Datum van verblijf: september 2021
Hilton Garden Inn, General Manager van Hilton Garden Inn Venice Mestre San Giuliano, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 september 2021

Dear Jeroen,
Thank you for taking the time to share your recent experience here at Hilton Garden Inn Venice Mestre San Giuliano. We are delighted to read that you had a fantastic stay and that you rated it to 5 stars. Indeed our hotel is strategically located close to the Mestre Railway Station and Marco Polo Venice Airport, and only 10 minutes from Venice Island with an easy connection with public transportations. Thank you for highlighting the friendliness and professionalism of our staff.
We are looking forward to welcoming you soon!
Michela Murara - Hotel Manager

Beoordeeld op 17 augustus 2021

Alles was perfect ,

Vanaf het begin bij het in checken ,
Tot je kamer was alles perfect, en het ontbijt en dinner! , zowel het zwembad ! Enz,

Alle personeel van het hotel waren super aardig, en ze doen echt alles met liefde voor je.

Datum van verblijf: augustus 2021
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hilton Garden Inn
Hilton Garden Inn, General Manager van Hilton Garden Inn Venice Mestre San Giuliano, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 augustus 2021

Dear Asaidi835097,
thank you so much for your positive feedback! I'm pleased to know that our staff has taken good care of you and that you felt welcomed and loved! Thank you for letting us know how much you enjoyed your stay, how perfect your experience was at our restaurant for dinner and breakfast! The satisfaction of our guests is our goal, we are happy to have achieved it!
We look forward to having you with us again soon.
Kindest regards

Beoordeeld op 13 augustus 2021

Mooi schoon hotel van alle gemakken voorzien. Mooie nette zwembad. Alleen het bestellen van drankjes en hapjes bij het zwembad was niet altijd mogelijk/duidelijk.

Ligt handig voor een dag trip naar Venetiƫ. Maar verder geen gezellige omgeving ( soort industrie/ bouw gebied). Leuk voor een kort verblijf.

Datum van verblijf: augustus 2021

Dear Jobrita,
thank you for taking the time to send your feedback after your recent stay. We are happy to know that you enjoyed it and you appreciated our great pool and the easy access to Venice. We are looking forward to welcoming you back again in the future! Kind regards
M.Murara - Hotel Manager

Beoordeeld op 19 juli 2021

Locatie om Venetiƫ te bezoeken was voor ons een ideale uitvalsbasis. Je stapt voor het hotel gelijk op de bus en bent in 10 minuten in Venetiƫ. Tickets voor de bus en water taxi, konden we bij de receptie kopen. Hotel is netjes, goed verzorgd ontbijt en prachtig zwembad (waar we jammer genoeg geen tijd meer voor hadden). Aanrader!

Datum van verblijf: juli 2021
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hilton Garden Inn
Hilton Garden Inn, General Manager van Hilton Garden Inn Venice Mestre San Giuliano, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 augustus 2021

Dear Hilde,
Thank you for recommending our hotel to other travelers! We are glad you enjoyed your stay with us!
We look forward to welcoming you back soon!
M.Murara - Hotel Manager

Beoordeeld op 24 juni 2021

Net hotel, fijne ruime kamers met goede bedden. Heel fijn was het gratis parkeren onder het hotel. Voor het ontbijt is er ruime keuze. Voor ons was het belangrijkste dat de bus naar Venetiƫ voor de deur stopt.

Datum van verblijf: juni 2021
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hilton Garden Inn
Hilton Garden Inn, General Manager van Hilton Garden Inn Venice Mestre San Giuliano, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 juni 2021

Dear Guest,

thank you for taking the time to post your review on Booking.com.

It is nice to read that you have enjoyed your stay with us and that you appreciated our great breakfast, our free parking, and the easy connection to Venice.

We hope to have the pleasure of welcoming you back in the not-too-distant future.

Michela Murara - Hotel Manager

Hgi Venice Mestre San Giuliano