US$Ā 144
Expedia.comUS$Ā 192
Hotel WebsiteUS$Ā 140
StayForLongUS$Ā 144
Beoordeeld op 19 februari 2017

Lang van gedroomd en naar uitgekeken.... ons city- tripke naar Venetie.
Eindelijk kwam de lang-verwachte dag van vertrek naar Venetie. Alles prima verlopen tot de aankomst in hotel Centrale in Mestre.
Onthaal was vriendelijk en goed , en daar is het ook zowat bij gebleven. We werden naar wat men noemt "een kamer" verwezen op de derde verdieping. Op zich niks mis mee, ook lift aanwezig. Tot de kamerdeur openging..... Oh wee, was dit de kamer , die wij op foto bij het boeken hadden gezien.... k denk het niet. Ik heb daarna de ganse site afgezocht, geen enkele kamer leek op die van ons...
Een groot hondenhok, zo konden we het noemen. Een super klein kamertje waar de airco 32 graden blies, om ons te verwelkomen en die op geen enkele manier te regelen viel, behalve dan volledig af te zetten. Volgende stap, naar het piepkleine badkamertje, met een "dwergdouchke", waar een vrouw met een D of E cup helemaal niet door het deurtje geraakt. Vervolgens niets hygienisch. Schimmel op de doucherand en hier en daar een klein huisdiertje , dat over de vloer kroop....
Die mooie kamers, waarvan sprake op de website, helemaal niet kunnen zien, of misschien ergens voor ons verborgen. Ontbijt: basic en veel te weinig zitplaats.
Enige voordeel: centrale ligging om dan toch nog het mooie Venetie te kunnen bezoeken. Een geluk dat een tractatie van een gondeltochtje en het mooie carnaval als aandenken aan Venetie het geheel positief heeft gemaakt. Dus besluit: bezint vooraleer ge aan het reserveren van een kamer ginder begint. Dit is natuurlijk tot groooote spijt onze ervaring. Lydia en Jean-Pierre

Datum van verblijf: februari 2017
Beoordeeld op 28 november 2016

centrale ligging om naar Venetiƫ te gaan. Kleine kamer maar netjes. Badkamer is minder goed ingedeeld , er staat teveel en de ruimte is hiervoor te klein. De douche is een avontuur op zich voor zeer smalle personen de grote van een tegel van 60*60 cm. Is aan vernieuwing toe wegens aanwezigheid van schimmel op de rubbers. Prijs is correct voor dit hotel. Veel nachtlawaai als je met de venster wil open slapen. zeep en fƶhne aanwezig. Zeer vriendelijk. Een snackautomaat is toch een aanrader. Ontbijt basic maar lekker.

Kamertip: kamer aan de voorzijde veel nachtlawaai
Datum van verblijf: november 2016
Beoordeeld op 25 november 2016

Prima hotel, goede ligging. Ontbijt heel erg goed. Enige minpunt de heel erg kleine douche. Mensen die in hotel werken zijn erg vriendelijk en de meesten spreken een goed engels. Bedden zijn schoon en goed

Datum van verblijf: november 2016
Beoordeeld op 11 oktober 2016 via mobiele applicatie

Tekst hier boven zegt alles. Klein vies en slechte bedden. Douche klein maar ook vies wel een harde goede straal. Ontbijt was wel uitgebreid en lekkere koffie. Bus station naast de deur was wel weer handig. Kaartje van 3 euro om heen en weer te gaan naar Venetiƫ

Datum van verblijf: oktober 2016
Beoordeeld op 16 augustus 2014

Na het lezen van diverse beoordelingen waren we toch een beetje ongerust.Geheel onterecht. Wij (moeder en zoon (20 jaar) ) logeerden op 13 augustus 2014 voor 2 nachten in kamer 357. Een schone kamer met airco en een prima bed, Wat voor mijn zoon wel te kort was. Het ontbijt bestond inderdaad veel over zoet brood en cake maar er waren ook kleine broodjes en croissantjes met ham en kaas. Koffie/melk/fruitsap en cerials. Het uitzicht was niet fraai maar je komt voor Venetie en niet voor het uitzicht van de kamer. Voor het hotel is inderdaad een pleintje waar zwervers zitten maar daar hadden we echt geen last van. We hebben onszelf geen moment onveilig/ongemakkelijk gevoeld.
Bus nr. 7 stopt om de hoek en brengt je in 20 min. in Venetie.
Het stadscentrum van Mestre is nog geen 10 minuten lopen. Daar kan je leuk winkelen en er zijn voldoende restaurantjes waar je voor een redelijk bedrag kunt eten.
Wij hebben van ons verblijf genoten.

Datum van verblijf: augustus 2014