Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 75
Volledig restitueerbaar voor 07-06-23
Expedia.com
US$ 84
Volledig restitueerbaar voor 10-06-23
Vio.com
US$ 67
PricelineUS$ 88
Hotels.comUS$ 84
travelup.comUS$ 94
alle 15 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (177)
Beoordelingen filteren
177 resultaten
Waardering van reizigers
20
34
47
31
45
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
20
34
47
31
45
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
7 - 12 van 177 beoordelingen
Beoordeeld op 16 februari 2018 via mobiele applicatie

Vriendelijk personeel maar slechte, vochtige kamers met motten en ver van alles.
Niet naar toe gaan. Ik ben hier via een aanbieding ssite geweest en ben dezelfde avond na 15 vertrokken naar een ander hotel.

Datum van verblijf: februari 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank 526pietert
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 4 februari 2018

mooi hotelletje, maar de kamers zijn aan renovatie toe, het ligt op ongeveer 500m van een lidl 1km van een auchan, (te voet) en 15 minuten met de bus van Venetie. personeel heel vriendelijk en behulpzaam met het openbaar vervoer.

Datum van verblijf: januari 2018
Bedank gerritalbert
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 22 januari 2018

.... en misschien in verband daarmee, dat zij onze laatste avond de verwarming al hadden uitgezet. Ik weet het niet. Voor de rest geen klachten. Je komt in zo'n hotel om te slapen, te douchen / wassen en je bagage op te bergen.... De rest van de tijd brachten wij door in Venetië, op een half uurtje afstand met de bus. Personeel, vooral de nachtwacht, was prima en wij kregen goede informatie over het openbaar vervoer, de winkels en de restaurants in de buurt.

Datum van verblijf: november 2017
Bedank John M
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 20 maart 2017

het hotel ligt nogal buiten het centrum , en er is rondom niets te beleven .
men is er zeker heel vriendelijk en behulpzaam voor het beantwoorden van jullie vragen .
busvervoer , restaurants etc
de kamer was wel even een verschrikking ....het was wel zeer netjes en proper ....maar bijlange niet zoals op de foto's word voor gesteld
de receptie, bar en ontbijtruimte zijn ook dringend aan een grondige renovering toe ....
het ontbijt was er wel goed met voldoende keuze om de ochtend te starten .....
onze kamer 219 zeker niet aanvaarden bij aankomst

Datum van verblijf: maart 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank jantjeGenk
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 9 maart 2017 via mobiele applicatie

Leuk en goedkoop hotel dicht bij venetië. Bushalte zit er tegenover en de bussen gaan vaak. Binnen 20-30 minuten zit je in venetië. Hotel is wat verouderd maar goed schoon. Ook vriendelijk personeel die heel behulpzaam zijn. Aanrader voor mensen die niet teveel geld willen uitgeven aan hun stedentrip en toch waarde hechten aan hygiëne en comfort.

Datum van verblijf: maart 2017
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank Dylan R
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken