TazA4
Veldhoven, Nederland

Gemiddeld hotek

3,0 van 5 bollen15 apr 2018 beoordeeldvia mobiele applicatie
Wij zaten in Ambasciatori. Twee hotels werken samen.

Locatie is perfect maar hotel is matig. Veel geluidsoverlast. Niet van de drukke weg, want bij raam dicht is er voldoende isolatie en hoor je de drukke weg nauwelijks. Maar de deuren en wanden zijn van karton.

Drangers op deuren waardoor die continu dicht klappen. Zeker als er mensen om je heen zitten die de hele avond/nacht op en neer drentelen. Gesprekken en discussies zijn letterlijk te volgen. Zelfs de vergeten wekker van de buren om 7.00 uur is hoorbaar evenals het prullenbakje dat dicht klapt. Heel veel leefgeluiden. Na krap vier uur slaap irriteert dat enorm.

Kamer an sich is prima, schoon en ruim genoeg. Bedden zijn niet slecht. Airco deed het niet. Schijnt pas eind april aan te gaan dus het was erg warm op de kamer aangezien het raam vanwege geluid van buiten dicht moet.

Lege minibar, hoera er zit een supermarkt naast het hotel.

Personeel is wel erg vriendelijk.

Ontbijt is best goed. Keuze in brood is minder. Maar alles wordt tijdig aangevuld.

Vanwege uitstekende ligging ten opzichte van Venetiƫ scoort het gemiddeld.
Datum van verblijf: april 2018
    ā‚¬Ā 167
    ā‚¬Ā 161
    ā‚¬Ā 169
2.2 km van Hotel Delfino Venezia Mestre
Working stations con Macs e luci di lettura
ā‚¬Ā 437
    ā‚¬Ā 579
Fitnesscentrum
Meer hotels in Mestre bekijken
Beoordeeld op 26 augustus 2016

Groot hotel op 10 minuten van Venezia , bus stopt aan de overkant , supermarkt zit naast het hotel en diverse leuke restaurantjes zitten vlakbij . Zeer vriendelijk en behulpzaam , Engels sprekend personeel , grote kamers met airco en grote badkamer . Goed ontbijtbuffet

Datum van verblijf: augustus 2016
Beoordeeld op 8 juli 2016

We hebben twee nachten geslapen in dit hotel tijdens een roadtripje naar Noord Italiƫ. Dit hotel is echt zƩƩr goed voor Venetie te bezoeken zonder honderden euro's te betalen voor een kleine kamer in Venetie zelf.

Het hotel heeft een ondergrondse parkeergarage die maar 10ā‚¬ per nacht kost, door de dag permanent bewaakt wordt en 's nachts afgesloten. Bij de receptie zitten steeds erg vriendelijke mensen die zeer goed engels spraken. De check in ging erg vlot en we hadden een kamer aan de achterkant van het hotel op de zesde of zevende verdieping.

De kamer is zeer groot, vƩƩl groter dan ik verwacht had, je hebt een grote bureau, fijn en groot bed en daarnaast heb je zeker nog een ruimte van 3 op 4 meter waar een zetel staat en je rustig wat kan zitten. De kamer heeft een minibar met water en ruimte genoeg om zelf nog enkele blikjes of flesjes in te zetten.
De badkamer was ook netjes met een aangename inloopdouche.

De wifi is gratis en werkt oke, enkel het aanmelden is een groot probleem. Je MOET aanmelden op de gratis wifi met een Facebook-login. Heb je geen Facebook dan krijg je geen wifi, en wil je de Facebookpagina van het hotel niet "liken" moet je nog eens een extra minuut wachten voordat je kan surfen voor een uur (en dan begint het inloggen opnieuw). Als alternatief kan je wel betalen voor betere wifi voor 3ā‚¬ per dag/ per apparaat.

En het grote voordeel van het hotel is dat je recht voor de deur de bus kan nemen naar VenetiĆ«, een rit van 10 minuten. De bus kost 3ā‚¬ heen en terug. Je kan tickets voor de bus kopen aan de balie van het hotel. De bus rijd dag en nacht om de 10 minuten zodat je nooit echt moet wachten. (enkel 's nachts na 1uur is er maar een bus om het half uur)

Indien je een 24 uur (of 48/72/... uur) pas koopt voor de waterbussen in Venetiƫ kan je die ook gebruiken om de bus van en naar het hotel te nemen.

De reden dat ik geen 5 punten gegeven heb is omdat we het ontbijt niet lekker vonden. De tweede dag zijn we zelfs niet geweest naar het onbijt, ondanks dat we er wel voor betaald hadden. En natuurlijk was de wifi login niet echt top te noemen.

Maar uiteindelijk is dit zeker een aanrader, wanneer ik volgende keer naar Venetiƫ ga kom ik zeker terug naar dit hotel!

Datum van verblijf: juli 2016
Beoordeeld op 21 januari 2016

Zeer verzorgd proper hotel. Vriendelijk aan de receptie en het ontbijt is dik in orde. De kamers waren heel ruim en badkamer ook, super. Bushalte naar Venetie rechtover hotel, tickets kon je kopen in het hotel. Het station was 10 min wandelen en dan zijn we naar Verona gereden. Alles bij mekaar, tophotel

Datum van verblijf: januari 2016
Beoordeeld op 14 december 2015

Dit is een geschikt hotel om ƩƩn of enkele nachten in te verblijven wanneer je Venetiƫ wil bezoeken. De kamers zijn groot, schoon en ook de badkamer is netjes. Het is een kwartier lopen naar het treinstation. Het is ook gelegen in een nette buurt.

Kamertip: hogere verdiepingen hebben minder last van lawaai van het verkeer.
Datum van verblijf: januari 2015
Beoordeeld op 15 november 2015

Ik heb hier verbleven met twee vrienden en was een prima hotel voor een dagje venetie. Het is ongeveer 15min lopen naar het treinstation waar je voor minder dan 2 euro naar venetie kan rijden. De kamer zelf is verder gewoon schoon en ruim. Personeel is ook vriendelijk.

Datum van verblijf: februari 2015