Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 158
Volledig restitueerbaar voor 15-06-23
Expedia.com
US$ 175
Volledig restitueerbaar voor 16-06-23
Vio.com
US$ 136
Hotels.comUS$ 175
Algotels
travelup.comUS$ 179
alle 16 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.294)
Beoordelingen filteren
1.294 resultaten
Waardering van reizigers
525
461
214
58
36
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
525
461
214
58
36
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.294 beoordelingen
Beoordeeld op 24 september 2019 via mobiele applicatie

Hotel netjes en goede verzorging.
Receptie zijn erg vriendelijk en behulpzaam.Met name Andrea. De bediening en verzorging is een hele goede pluspunt .
Een aanbeveling voor nieuwe vakantiegangers.

Datum van verblijf: september 2019
Reistype: Reisde met familie
2  Bedank Rayros12
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 24 september 2019 via mobiele applicatie

Roberta, hartelijk dank voor het spontane eten dat we mogen doen, buiten de tijden. Tevens balie medewerkers ook TOP van jullie hulp. Bediening was trouwens ook erg correct en zeer gemoedelijk, echt een aanrader voor iedereen. Ga zo door

Datum van verblijf: september 2019
Reistype: Reisde met een partner
2  Bedank han v
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 25 mei 2019

Grote, mooie kamer. Netjes en goed schoon, werd tussendoor ook goed bijgehouden. Top hotel alleen matig ontbijt. Personeel was erg vriendelijk. Dit kwam ook naar voren toen wij onze kluis waren vergeten leeg te halen met daarin vliegtickets, legitimatie etc. Gelukkig hebben ze ons via Facebook kunnen vinden en hebben zij ons op tijd geïnformeerd. Top service!

Datum van verblijf: mei 2019
Reistype: Reisde met familie
2  Bedank Sandra V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
SMARTHOTELHOLIDAY, Responsabile relazioni con la clientela van Smart Hotel Holiday, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 mei 2019
Google-vertaling

Dear Guest,

thanks a lot for your kind feedback !

We are glad from hearing you had a good experience in our hotel

and hope to greet you again very soon.

Best regards,

Staff
SMART HOTEL HOLIDAY

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 mei 2019 via mobiele applicatie

We zoeken vaak voor verblijf contact over tips over transfers of parkeren. Veelal is onze ervaring dat met niet wil, kan, of mag helpen, of simpelweg niet reageert op e-mail. Dat was hier helemaal niet het geval. Zeer behulpzaam is men hier. Die trend werd ook doorgezet tijdens ons verblijf.

De kamers zijn goed, het ontbijt goed. En qua ligging lig je dan niet in het centrum van Venetië, met de tram lijn 1 is het gemakkelijk naar het centrum reizen. Je hoeft dan ook niet met je koffers door Venetië te 'slepen' (met toch wel een flink aantal bruggetjes).

Een aanrader!

Datum van verblijf: mei 2019
Reistype: Reisde met een partner
2  Bedank danielfrins
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 8 april 2018

Ondanks het lezen van redelijk wat minder goede recensies, is ons verblijf in dit hotel zeer goed bevallen.

De voornaamste reden van onze positieve ervaring was de ligging. Even de straat uitwandelen en je neemt de tram naar Venetië zelf. Het kan niet makkelijker zijn! Hierdoor bespaar je een kostelijk hotel in het centrum. De tramkaartjes kan je ook gewoon verkrijgen aan de hotelbalie.

Een minpunt aan dit hotel is toch wel het ontbijt. Er zijn enkele warme gerechten voorzien, zoals spek met eieren of bonen. Daarnaast kan je enkele soorten cornflakes nemen, croissants, toast, beleg en heb je de keuze uit twee soorten cake. Dat is inderdaad voldoende en standaard, maar de kwaliteit laat te wensen over. De koffie laat je ook best links liggen, want ook al verwacht je heerlijke Italiaanse koffie op je reis, dat krijg je in dit hotel zeker niet.

Wat de kamer betreft, deze bevond zich in het hoofdgebouw, dus niet het extra gebouw waar er vooral minder goede recensies over te lezen zijn. De badkamer was in iets oudere staat, maar verder was de kamer zeer proper en ruim. Na een dagje weg, was de kamer ook opnieuw in orde gebracht.

Datum van verblijf: maart 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Debbie L
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
SMARTHOTELHOLIDAY, Responsabile relazioni con la clientela van Smart Hotel Holiday, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 juni 2018
Google-vertaling

Dear Mrs. DEBBIE,

thanks a lot for your kind feedback!

As for quality of breakfast products we assure

we try to choose good stuff to satisfy different tastes.

Thanks anyway for your remark.

Best regards,

Staff
SMART HOTEL HOLIDAY

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken