Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 229
Official Website
Trip.com
US$ 191
Volledig restitueerbaar voor 08-06-23
Expedia.comUS$ 230
Hotels.comUS$ 230
PricelineUS$ 223
alle 17 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.848)
Beoordelingen filteren
1.848 resultaten
Waardering van reizigers
609
777
301
97
64
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
609
777
301
97
64
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
6 - 11 van 1.848 beoordelingen
Beoordeeld op 14 april 2016

Een mooi hotel dat half pension aanbiedt, buiten het centrum gelegen, maar met het openbaar vervoer is het gemakkelijk te bereiken. Bovendien kan je kaartjes voor de bus in het hotel zelf kopen. De gratis uitstap naar Murano is eveneens de moeite waard. Om terug te keren moet je zelf wat zoeken, maar het is te doen. Ik moet glutenvrij eten en ook dat was geen probleem! We hadden er een heerlijk verblijf!

Datum van verblijf: maart 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Pascale S
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Sogedin-Hotels, Guest Relations Manager van Antony Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 april 2016

Beste Pascale,
heel erg bedankt voor de leuke beoordeling. Wij zijn blij dat u genoten van het verblijf in ons hotel en u genoten van onze dienstverlening. We zijn ook blij staat om te voldoen aan haar voedselbehoeften te zijn geweest.
Wij hopen u snel als onze gast
Eugenio Pandolfi - Guest Relations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 maart 2016

Hotel heeft shuttle bus naar vliegveld en is vanaf 05.00 beschikbaar tegen een minimaal tarief. Tevens verzorgt men voor de vroege vertrekkers een ontbijt zak met wat crackers, sinaasappel en water. Kamers zijn ruim en badkamer is van alle gemakken voorzien..

Datum van verblijf: februari 2016
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Gijs1953
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Sogedin-Hotels, Guest Relations Manager van Antony Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 maart 2016

Beste Gijs,
heel erg bedankt voor de leuke beoordeling. We zijn blij u gevonden is goed in het hotel en hebben genoten van onze locatie.
We hopen terug te mogen verwelkomen in ons hotel.
Eugenio Pandolfi - Guest Relations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 januari 2016

Wij hebben tijdens de kerst periode 5 dagen in dit hotel gezeten en een erg leuke tijd gehad.
minpunten waren het zachte bed en dat onze kamer naast het schoonmaakhok zat dus erg vroeg al rumoer.
pluspunten het heerlijke eten in het restaurant en de vriendelijke service en bediening.

Datum van verblijf: december 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank MoniqueVermeule
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Sogedin-Hotels, Guest Relations Manager van Antony Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 januari 2016

Lieve Monique,
heel erg bedankt voor de mooie beoordeling. Sorry te hebben gevonden de bedden te zacht voor haar. Helaas, dat is een kwestie van persoonlijke gewoonten, want we hebben ook reviews die ons vertellen dat onze bedden zijn te hard. Op zijn volgende bezoek daar voordat zodat we waarschuwingen om de matras te vervangen.
Wij hopen u te verwelkomen.
nogmaals bedankt
Eugenio Pandolfi - Guest Relations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 november 2015

Hotel is schoon en netjes. Bedden goed, misschien een beetje hard. De jonge receptionist hielp ons super met online inchecken. Venetië goed bereikbaar met buslijn 5, halte passa compalto om de hoek. Shuttle service van het hotel voor 5 euro naar lucht haven prima maar met buslijn 5 ook goede verbinding. Wifi prima. Zeer tevreden

Datum van verblijf: november 2015
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank I M
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Sogedin-Hotels, Guest Relations Manager van Antony Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 november 2015

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. We zijn blij dat onze receptioniste in staat om haar te helpen is geweest en ik heb gevonden van Venetië gemakkelijk bereikbaar vanaf het hotel. Onze shuttle service is eigenlijk beweging gewaardeerd door de klanten voor de lage kosten in vergelijking met andere hotels maar de bus is veel gebruikt door vele klanten.
Wij hopen u weer als onze gast.

Eugenio Pandolfi
Klantenservice

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 juli 2015

met 4 op één kamer, maar alle confort. Mooi zicht op het water over de akkers. Goed ontbijt, maar dagelijks identiek. airco 's nachts uit. Bar in de lobby vroeg dicht en niet echt uitgebaat. Engelstalig

Kamertip: achterzijde kijkt uit op venetie
Datum van verblijf: juni 2015
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Michel D
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken