3 personen bekijken dit hotel
Official Website
travelup.comUS$ 163
Beoordeeld op 1 maart 2016

Hotel heeft shuttle bus naar vliegveld en is vanaf 05.00 beschikbaar tegen een minimaal tarief. Tevens verzorgt men voor de vroege vertrekkers een ontbijt zak met wat crackers, sinaasappel en water. Kamers zijn ruim en badkamer is van alle gemakken voorzien..

Datum van verblijf: februari 2016
Sogedin-Hotels, Guest Relations Manager van Antony Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 maart 2016

Beste Gijs,
heel erg bedankt voor de leuke beoordeling. We zijn blij u gevonden is goed in het hotel en hebben genoten van onze locatie.
We hopen terug te mogen verwelkomen in ons hotel.
Eugenio Pandolfi - Guest Relations

Beoordeeld op 7 januari 2016

Wij hebben tijdens de kerst periode 5 dagen in dit hotel gezeten en een erg leuke tijd gehad.
minpunten waren het zachte bed en dat onze kamer naast het schoonmaakhok zat dus erg vroeg al rumoer.
pluspunten het heerlijke eten in het restaurant en de vriendelijke service en bediening.

Datum van verblijf: december 2015
Sogedin-Hotels, Guest Relations Manager van Antony Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 januari 2016

Lieve Monique,
heel erg bedankt voor de mooie beoordeling. Sorry te hebben gevonden de bedden te zacht voor haar. Helaas, dat is een kwestie van persoonlijke gewoonten, want we hebben ook reviews die ons vertellen dat onze bedden zijn te hard. Op zijn volgende bezoek daar voordat zodat we waarschuwingen om de matras te vervangen.
Wij hopen u te verwelkomen.
nogmaals bedankt
Eugenio Pandolfi - Guest Relations

Beoordeeld op 6 november 2015

Hotel is schoon en netjes. Bedden goed, misschien een beetje hard. De jonge receptionist hielp ons super met online inchecken. Venetië goed bereikbaar met buslijn 5, halte passa compalto om de hoek. Shuttle service van het hotel voor 5 euro naar lucht haven prima maar met buslijn 5 ook goede verbinding. Wifi prima. Zeer tevreden

Datum van verblijf: november 2015
Sogedin-Hotels, Guest Relations Manager van Antony Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 november 2015

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. We zijn blij dat onze receptioniste in staat om haar te helpen is geweest en ik heb gevonden van Venetië gemakkelijk bereikbaar vanaf het hotel. Onze shuttle service is eigenlijk beweging gewaardeerd door de klanten voor de lage kosten in vergelijking met andere hotels maar de bus is veel gebruikt door vele klanten.
Wij hopen u weer als onze gast.

Eugenio Pandolfi
Klantenservice

Beoordeeld op 15 juli 2015

met 4 op één kamer, maar alle confort. Mooi zicht op het water over de akkers. Goed ontbijt, maar dagelijks identiek. airco 's nachts uit. Bar in de lobby vroeg dicht en niet echt uitgebaat. Engelstalig

Kamertip: achterzijde kijkt uit op venetie
Datum van verblijf: juni 2015
Beoordeeld op 28 maart 2015

Dit hotel bevind zich tussen vliegveld Marco Polo en Venetië. Dichtbij het hotel stopt de bus die je naar Venetië of naar het vliegveld brengt! (lijn 5). Bij de receptie kan je buskaarten halen en wij gingen elke dag voor €2,30 p.p. retour naar Venetië. De kamers waren netjes en schoon, alleen het aanbod aan Engelstalige tv zenders was beperkt, bijna alleen Italiaans en Duits :-(. Dus neem een laptop mee met leuke films als je even wil relaxen op de kamer naar een dag slenteren door Venetië.
Het ontbijtbuffet was niet bijzonder maar voldoende. Gezien de ligging is dit een goede uitvalsbasis voor een citytrip naar Venetië!

Datum van verblijf: maart 2015
Sogedin-Hotels, Responsabile relazioni con la clientela van Antony Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 mei 2015

Dear customer,

thanks for sharing your review on tripadvisor. We're glad your overall experience was good. We will consider your suggestions about the breakfast buffet in order to improve our service.

Kind Regards,

the Management.