Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 112
Expedia.com
US$ 137
Priceline
US$ 102
Hotels.comUS$ 137
StayForLong
travelup.comUS$ 143
alle 17 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (872)
Beoordelingen filteren
872 resultaten
Waardering van reizigers
186
352
188
80
66
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
186
352
188
80
66
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 872 beoordelingen
Beoordeeld op 27 juni 2018 via mobiele applicatie

Prima hotel met een goeie verbinding naar Venetië. Schitterend ontbijt met een goede service, steeds bijgevuld en volop keuze. De receptie doet haar job uitstekend en helpt je met alles.
De douchecel met halve wand is wel wat aan de kleine kant, maar dit gaat wel, goeie shampoo en douchegel aanwezig. Spijtig dat je na je uitstap naar Venetië geen drankje meer kan krijgen: de bar was tijdens ons verblijf steeds gesloten voor 23:00 uur. Maar al met al toch een goeie keus als je naar Venetië komt!

Datum van verblijf: juni 2018
Reistype: Reisde met een partner
2  Bedank PierreA1716
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
ApogiaHotelsGroup, Responsabile relazioni con la clientela van LH Hotel Sirio Venice, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 augustus 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

We are satisfied that we gave you the possibility to spend a great stay in Venice.

I will share it immediatly with everybody.

The kindness of our staff are our strengths!

We want that everybody enjoy the amazing city of Venice in total relax.

Follow us on facebbok! you will be update on every news about hotel apogia and Venice too.

Kind regards

HOTEL APOGIA SIRIO

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 mei 2018 via mobiele applicatie

Wij waren tevreden van dit hotel. Dagelijks ontbijtbuffet was uitgebreid met naast de gebruikelijke producten steeds verse koffie, fruit en allerlei Italiaanse zoetigheden. De kamer was over het algemeen proper en handdoeken werden dagelijks ververst zoals het hoort, doch de airco en regendouche deden het niet. Voor de defecte airco bood het hotel wel een compensatie aan in de vorm van een korting op een diner. Op wandelafstand bevindt zich een busstation van waaruit je naar Venetië kunt reizen.

Datum van verblijf: mei 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Efe20
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
ApogiaHotelsGroup, Responsabile relazioni con la clientela van LH Hotel Sirio Venice, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 augustus 2018
Google-vertaling

Dear Customer

we are happy that he shared his experience with us.

certainly cleaning and catering are essential and being told that we are doing a great job is important.

I apologize for the problem of air as it was a sudden break which we faced with the timing of external companies that sometimes are not always so fast.

we invite you to get back to test us again!

Kind regards

STAFF APOGIA SIRIO

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 mei 2018 via mobiele applicatie

Wij logeerden hier vier dagen.
Hotel is gelegen in Mestre. Met de bus, halte op wandelafstand van het hotel, sta je in 20 minuten in hartje Venetië. Personeel is vriendelijk en behulpzaam en spreekt perfect Engels. Wij hadden een ruime kamer met terras en ruime badkamer. Het ontbijt is uitgebreid en verzorgd. Wij hebben ook gegeten in het restaurant. Jammer dat ondanks de beperkte kaart niet alles meer te verkrijgen was. De door ons gekozen gerechten waren wel heel lekker. De hotelbar sluit dan weer om 23u.
Dit hotel is zeker een aanrader.

Datum van verblijf: mei 2018
Reistype: Reisde met vrienden
1  Bedank cindylS7331LZ
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
ApogiaHotelsGroup, Responsabile relazioni con la clientela van LH Hotel Sirio Venice, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 augustus 2018
Google-vertaling

Dear Customer

thank you for having commented on this special comment.

The restaurant staff will surely be very happy.

The particular attention to the raw materials made us create a very selected menu.

We want to avoid serving poor food to our customers for that sometimes some things are missing from the menu.

our claim is quality.

thank you very much again!

Kind regards

STAFF APOGIA SIRIO

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 april 2018 via mobiele applicatie

Fijne kamer ideaalals uitvalsbasis voor een trip naar Venetie. Heerlijk ontbijt. Vers fruit, verse broodjes.
Schoon en netjes. Personeel is zeer behulpzaam en aardig. Restaurant is ook goed en betaalbaar. Bushalte naar venetie is vlakbij.
Voor herhaling vatbaar .
Voor ons een tophotel.

Datum van verblijf: april 2018
Reistype: Reisde met vrienden
1  Bedank mvds2018
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
ApogiaHotelsGroup, Responsabile relazioni con la clientela van LH Hotel Sirio Venice, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 augustus 2018
Google-vertaling

Dear Guest

This comment is absolutely wonderful.

nothing for us is more exciting than the word TOP.

It will be my priority to let all the staff read his comment to gratify the hard work of the apogia team.

Thanks again very much and we hope you come back soon to visit us.

Kind regards

STAFF APOGIA SIRIO

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 november 2017 via mobiele applicatie

Geweldig hotel, mooie kamers, perfect ontbijt.Dichtbij gezellig centrum.Met de bus voor 3€ retour naar Venetië, binnen 15 min in Venetie.Kwartier vanaf het vliegveld 45€ met de taxi.Luxe hotelkamers, heerlijke bedden.Als je het hotel uitloopt, 5 min rechtdoor dan bij de winkels en restaurants.Hotel uit en rechtsaf binnen 3 min bij de bushalte richting Venetië

Datum van verblijf: oktober 2017
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Theo S
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
ApogiaHotelsGroup, Responsabile relazioni pubbliche van LH Hotel Sirio Venice, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 december 2017
Google-vertaling

Dear Guest

Thanks to leave this wonderfull feedback on tripadvisor.

we improove our quality every day and we work hard for that.

I will share it with all staff because is a very satisfaction for everyone!

We hope that you come back soon in Venice, for that, we will invite you to follow us on facebook.

There you can consult all the news of Venice, the vents and our esxclusive offerts.

Kind regards

STAFF APOGIA SIRIO

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken