Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
5 personen bekijken dit hotel
Booking.com
US$ 213
Official Hotel Site
US$ 228
Vio.com
US$ 161
Expedia.comUS$ 220
travelup.comUS$ 231
Lol.travelUS$ 251
alle 18 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.704)
Beoordelingen filteren
2.704 resultaten
Waardering van reizigers
825
1.297
389
112
81
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
825
1.297
389
112
81
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 2.704 beoordelingen
Beoordeeld op 7 september 2021

Het is een verzorgd modern tophotel, vriendelijke ontvangst. Licht en modern, schoon, prima bedden, fijne ruime kamer met airco en koelkast, redelijke grote badkamer met alle voorzieningen. Genoeg handdoeken. Goed ontbijtbuffet met ruime keuze. Parkeren mogelijk op bewaakte privé parkeerplaats waar het hotel een aantal parkeerplaatsen huurt. Top, even een klein blokje omlopen.
Het hotel is geleden recht tegenover het station Mestre; je bent binnen 15 minuten in het centrum van Venetië. Het hotel is qua geluid ook helemaal goed, je hoort geen verkeer. 's Nachts is het overigens erg rustig. Het is zelfs mogelijk om de ramen op kiepstand open te zetten.
We hebben een goede keuze gemaakt met dit hotel: een schot in de roos.

Kamertip: Alle kamers zijn voor- of achterzijde zijn prima.
Datum van verblijf: augustus 2021
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank Annemie32
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 31 december 2019

Zeer mooi verzorgd hotel en perfecte ligging met vriendelijke en behulpzame mensen ook nog een topontbijt voor een prijs die meer dan schappelijk is, is een echte aanrader. Gratis WiFi en ook nog een lekker restaurant naast de deur.

Datum van verblijf: september 2019
2  Bedank christiaancolaes
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 27 april 2019 via mobiele applicatie

Hotel ligt recht tegenover het station van Mestre. Vriendelijk ontvangst. Zeer ruime, moderne kamer met 2 tweepersoonsbedden, zeer ruime badkamer. Oogt fris/schoon. Kan me voorstellen dat het contrast met de oude gedeelte van het hotel erg groot is! Ontbijtbuffet druk, veel personeel waar je over struikelt, misschien omdat het druk was, moest je soms wachten totdat het buffet is aangevuld.

Datum van verblijf: april 2019
Reistype: Reisde met familie
2  Bedank MarciaWillems
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 12 november 2018

Samen met andere hardlopers hadden we dit hotel geboekt als uitvalsbasis voor de marathon. Een schot in de roos! Prima bedden, schone en ruime kamers, het ontbijt kent een ruime keuze en lekkere koffie, een restaurant met lekkere (pasta)gerechten en hoewel het hotel recht tegenover het treinstation ligt heb je daar volstrekt geen last van. Sterker nog: het is louter gemak, want je bent binnen vijftien minuten in Venetië. Ook voor de marathon is het een uitstekend hotel. Het opstappunt voor de marathon is bij het station.

Datum van verblijf: oktober 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Wouter B
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 23 augustus 2018 via mobiele applicatie

Dit hotel ligt recht tegenover het station, waar je de trein kunt pakken en in 10 minuten in Venetië staat. Echt ideaal. Wij hadden een 3-persoons standaard kamer tegen een gunstige prijs. Heel ruim en netjes met een goede airco. Heerlijk om bij te komen na een warme dag in Venetië. Het bad was wel wat verouderd (maar prima te gebruiken), dat is het enige negatieve wat ik over de kamer kan zeggen. Personeel zeer vriendelijk. Ontbijt was prima.

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank miriam_otis
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
plazavenice, Sales&Marketing Team van Hotel Plaza Venice, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 september 2018
Google-vertaling

Thank you very much for your message and great feedback! Paola (Sales&Marketing Team)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken