US$Ā 156
Official Hotel SiteUS$Ā 204
TravelocityUS$Ā 198
eDreamsUS$Ā 156
Beoordeeld op 12 november 2018

Samen met andere hardlopers hadden we dit hotel geboekt als uitvalsbasis voor de marathon. Een schot in de roos! Prima bedden, schone en ruime kamers, het ontbijt kent een ruime keuze en lekkere koffie, een restaurant met lekkere (pasta)gerechten en hoewel het hotel recht tegenover het treinstation ligt heb je daar volstrekt geen last van. Sterker nog: het is louter gemak, want je bent binnen vijftien minuten in Venetiƫ. Ook voor de marathon is het een uitstekend hotel. Het opstappunt voor de marathon is bij het station.

Datum van verblijf: oktober 2018
Beoordeeld op 23 augustus 2018 via mobiele applicatie

Dit hotel ligt recht tegenover het station, waar je de trein kunt pakken en in 10 minuten in Venetiƫ staat. Echt ideaal. Wij hadden een 3-persoons standaard kamer tegen een gunstige prijs. Heel ruim en netjes met een goede airco. Heerlijk om bij te komen na een warme dag in Venetiƫ. Het bad was wel wat verouderd (maar prima te gebruiken), dat is het enige negatieve wat ik over de kamer kan zeggen. Personeel zeer vriendelijk. Ontbijt was prima.

Datum van verblijf: augustus 2018
plazavenice, Sales&Marketing Team van Hotel Plaza Venice, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 september 2018

Thank you very much for your message and great feedback! Paola (Sales&Marketing Team)

Beoordeeld op 15 mei 2018

Uiterst ruime, luxe kamers van alle gemakken voorzien. Vriendelijke staf, heel goed ontbijt. Het hotel ligt bij het station van Mestre. Het heeft daardoor een snelle rechtstreekse busverbinding met vliegveld Marco Polo en een zeer gemakkelijke treinverbinding naar de oude stad van Venetiƫ met een reisduur van 10 minuten. De prijs kwaliteit verhouding maakt het hotel ideaal voor een bezoek aan Venetiƫ.

Kamertip: Onze familie had drie kamers die allen even goed waren.
Datum van verblijf: april 2018
Beoordeeld op 28 juli 2017 via mobiele applicatie

Bij het boeken van dit hotel en het bekijken van de foto's, zag dit ons er een enorm tof hotel uit. Eenmaal bij aankomst en het inchecken van de kamer, was dit helemaal niet zo. Volgens de foto's die ze voorstellen zouden zowel de kamer als badkamer modern en proper moeten zijn. Dit was dus helemaal niet zo: kamer was heel erg ouderwets, en in de badkamer en zelfs op het bed lagen nog donkere haren. Natuurlijk zijn we er ons van bewust dat de foto's soms wat anders zijn dan de realiteit, maar dit is toch nog iets helemaal anders...
Positief punt is wel de ligging.

Datum van verblijf: juli 2017
Beoordeeld op 11 juli 2017 via mobiele applicatie

Fijn hotel. Centraal recht tegenover station Mestre. 1 halte en je bent in Venetiƫ Santa Lucia... Ook binnen een uur in Verona.
Hotel is schoon en ontbijt uitgebreid genoeg.
Voor een paar dagen prima uitvalsbasis.

Datum van verblijf: juli 2017